Merhaba. Okullar açılmadan FACEIT'te bayağı bir rank kasacağım. Aşağıya profilimi bıraktım. Ayrıca az önceki maçtan bir klibimi de bıraktım. Sizce neleri daha iyi yapabirim ve neye çalışmam lazım? Ayrıca 9 maç Win streakim var :)

DM oynayarak counter-strafe alışabilir, retake oynayarak siteları geri almaya alışabilirsiniz. Onun dışında bu elolarda utility kullanımı çok yok, utility öğrenerek rakiplerinizin önüne rahatlıkla geçebilirsiniz.

DM oynayarak counter-strafe alışabilir, retake oynayarak siteları geri almaya alışabilirsiniz. Onun dışında bu elolarda Utility kullanımı çok yok, Utility öğrenerek rakiplerinizin önüne rahatlıkla geçebilirsiniz.

Counter strafe atmayı zaten biliyorum ve bence kullanabiliyorum. Retake bayağı oynuyorum zaten ve smokeları da öğreneceğim.

Counter strafe atmayı zaten biliyorum ve bence kullanabiliyorum. Retake bayağı oynuyorum zaten ve smokeları da öğreneceğim.

Daha iyiye gidebilirsiniz hocam, bazen durmadan ateş ediyorsunuz. Bunun dışında utility öğrenecekmişsiniz zaten. Geriye kalanlar zamanla elo yükseldikçe oturacaktır.