rakistaken
Çalışkan
Valve'in kendi sunucularında, yani Premier'de 37 ms oynarken FACEIT'te çoğunlukla 60+ ms oynuyorum. Bunu çözmenin bir yolu var mı?
FACEIT'te hangi sunucu, Valve'de hangi sunucu önemli olan o.Valve'in kendi sunucularında, yani Premier'de 37 ms oynarken FACEIT'te çoğunlukla 60+ ms oynuyorum. Bunu çözmenin bir yolu var mı?
FACEIT'te hangi sunucu, Valve'de hangi sunucu önemli olan o.
Şehirler arası farklardan ötürü fark oluşuyor olabilir yani.
Hocam Valve'nin ki genellikle Frankfurt olunca 35-40. FACEIT'te Almanya yazıyor ama hangi konumda bilmiyorum ama TurkNet'teyken 35-40 ms bandı alıyordum FACEIT'te de.
@Leon Scott Kennedy hocam yardımcı olabilir misiniz?
ISS'in sizi FACEIT serverine götürdüğü yolun uzunluğuna göre değişiyor ping. Mesela TurkNet bu konuda çok iyi, ben Telekom kullanıyorum rezalet. Noping, exitlag gibi uygulamalar bu yolu kısaltıyor zaten.
Bir rehber tarzı bir şey var mı elinizde nasıl yapıldıgına dair aynı net sağlayıcısı aynı problem.
Hayır yok fakat kolay bir şey rehberlik bir olayı yok.
Hayır.
NoPing mi Exitlag mı? Antalya da yaşıyorum Superonline kullanıyorum.İSS'in sizi FACEIT serverine götürdüğü yolun uzunluğuna göre değişiyor ping. Mesela TurkNet bu konuda çok iyi, ben Telekom kullanıyorum rezalet. NoPing, exitlag gibi uygulamalar bu yolu kısaltıyor zaten.