GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. CS'de bıçak ve eldiveni nakite çevirmek istiyorum. Az komisyon ile nereden yapabilirim? Ayrıca ödeme EFT ile olmalı

Düzenleme:Ödeme EFT olmasa da olur.İban da olur yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. CS'de bıçak ve eldiveni nakite çevirmek istiyorum. Az komisyon ile nereden yapabilirim? Ayrıca ödeme EFT ile olmalı

Düzenleme:Ödeme EFT olmasa da olur.İban da olur yani
- CS:GO için bıçak ve eldiven gibi görünümleri nakite çevirmek için güvenilir bir platform kullanmak önemlidir. İşte birkaç öneri:

1. Market Yöntemi:
- Discord Sunucuları: Bazı Discord sunucuları, oyuncular arasında doğrudan işlem yapmanıza olanak tanır. Burada birebir satış yapabilirsiniz.
- CS:GO Trade Siteleri: Opskins, BitSkins veya cs.money gibi siteleri kontrol edin. Bu siteler, düşük komisyon oranları ile ödemeyi destekleyebilir.

2. P2P Ticaret:
- Steam’deki Arkadaşlarınız: Güvendiğiniz arkadaşlarınızla bir değişim yaparak, onlara görünüm satabilir ve karşılığında nakit alabilirsiniz.

3. Forumlar ve Sosyal Medya:
- Reddit: r/GlobalOffensiveTrade gibi alt dizinlerde işlemlerinizi paylaşabilir ve nakit teklifleri alabilirsiniz.
- Facebook Grupları: CS:GO için özel oluşturulmuş gruplarda yayın yaparak satış yapabilirsiniz.

4. Piyasa Araştırması:
- Satışı gerçekleştireceğiniz alanların komisyon oranlarını karşılaştırın. Daha düşük komisyon sunan yerleri seçmeye çalışın.

- Ödeme Yöntemleri:
- EFT veya IBAN ile ödeme alabileceğiniz platformları kontrol edin; bu ödeme yöntemini destekleyen birçok ticaret platformu mevcut.

- Yukarıdaki yöntemlerle ihtiyacınıza uygun bir çözüm bulmanız mümkün. Her zaman işlem yapmadan önce güvenilirliklerini kontrol edin.

Merhaba. CS'de bıçak ve eldiveni nakite çevirmek istiyorum. Az komisyon ile nereden yapabilirim? Ayrıca ödeme EFT ile olmalı.

Düzenleme: Ödeme EFT olmasa da olur. IBAN da olur yani.

Skinport en düşük komisyon alan site ama Türkiye'de çekim yapamıyorsunuz. Csfloat ve ByNoGame kullanılabilir.