Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Valorant ne açıdan güvenilir değil dediniz bilmiyorum ama virüs konusundansa güvenilirdir. Valorant ve CS2'de virüs olduğunu düşünüyorsanız orijinal kaynaktan indirirseniz sorun olmaz.
Windows Defender yeterli değil mi hocam?
Fena değil. Ama BitDefender'ın algılama oranı çok daha yüksek. Eğer güçlü bir sistemin yoksa Kaspersky Free de kurabilirsin. O daha hafif.

Fena değil. Ama BitDefender'ın algılama oranı çok daha yüksek. Eğer güçlü bir sistemin yoksa Kaspersky Free de kurabilirsin. O daha hafif.

Var hocam güçlü sistem silmesi çok uğraştırmaz değil mi?

Selam hocalarım Valorant'a güvenli değil diyorlardı CS 2 güvenilir mi?
Valorant güvenilir denilmeme sebebi sanırım sistemde kök yetkisi ile mi ne çalışıyormuş. Kök değildi o ama ona benzer bir şeydi. Bu da bozuk bir güncellemede örnek olarak işletim sisteminin de bozulmasına sebebiyet verebilir. CS2'de böyle bir şey bildiğim kadarıyla yok.

Valorant güvenilir denilmeme sebebi sanırım sistemde kök yetkisi ile mi ne çalışıyormuş. Kök değildi o ama ona benzer bir şeydi. Bu da bozuk bir güncellemede örnek olarak işletim sisteminin de bozulmasına sebebiyet verebilir. CS2'de böyle bir şey bildiğim kadarıyla yok.

Çekirdek seviyesi hocam.

CS2 zaten Valve'nin oyunu güvenilir bu arada kim Valorant'ın güvenilir olmadığını söyledi.
Kimin söylediği ile alakalı bir durum yok aslında. Yukarıda dediğim gibi bir sorun var. Ha, bu ne kadar sıkıntı çıkarır bilemiyorum ama gizlilik ve güvenlik açısından bu tür yazılımları kullanmak pek tavsiye edilmiyor ve etmiyorum.

Ama bu çekirdek düzeyinde çalışması durumu kaldırıldı diye biliyorum. Şu anda güvenilir, ama geçmişinde böyle bir şey olması biraz endişe verici.

Son düzenleme:
Kimin söylediği ile alakalı bir durum yok aslında. Yukarıda dediğim gibi bir sorun var. Ha, bu ne kadar sıkıntı çıkarır bilemiyorum ama gizlilik ve güvenlik açısından bu tür yazılımları kullanmak pek tavsiye edilmiyor ve etmiyorum.

Ama bu çekirdek düzeyinde çalışması durumu kaldırıldı diye biliyorum. Şu anda güvenilir ama geçmişinde böyle bir şey olması biraz endişe verici.

Hocam sakın yanlış anlamayın kaynağı var mıdır?