atlasrise

Becerikli
Merhaba, haftalık droptan 15 dolar değerinde AWP - Ekzotermik Görevde Kullanılmış skini düşürdüm. Sizce bu skin satılmalı mı? Pek gözüme hitap etmedi açıkçası. Eğer satarsam yerine AK-47 skini veya biraz daha para ekleyip FC 26 almayı düşünüyorum. İleride fiyatı düşer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, haftalık droptan 15 dolar değerinde AWP - ekzotermik görevde kullanılmış skini düşürdüm. Sizce bu skin satılmalı mı? Pek gözüme hitap etmedi açıkçası. Eğer satarsam yerine AK-47 skini veya biraz daha para ekleyip FC 26 almayı düşünüyorum. İleride fiyatı düşer mi?

Koleksiyon yeni ve Valve eski koleksiyonlarda olduğu gibi yıllarca haftalık dropta vermeye devam ederse düşer fiyatı. Ayrıca M4A1-S parti canavarını almak için senin AWP trade upta kullanılıyor. Bahsettiğim M4A1-S'in talebi düşüyor ama arz artıyor bu yüzden o düştükçe sendeki awpnin fiyatı da düşecek. Eğer skinim yoktu dersen Steam de sat ve daha stabil eski koleksiyonlardan olan bir skin al. Ya da nakite çevir 400-450 liraya falan satarsın komisyonu düşük olan bir yerde satarsan eline daha çok para kalır. GameSatış'da falan. Yani ne yaparsan yap ama sat elinde bekledikçe eriyecek bir skin.

Son düzenleme:
Koleksiyon yeni ve Valve eski koleksiyonlarda olduğu gibi yıllarca haftalık dropta vermeye devam ederse düşer fiyatı. Ayrıca M4A1-S parti canavarını almak için senin AWP trade upta kullanılıyor. Bahsettiğim M4A1-S'in talebi düşüyor ama arz artıyor bu yüzden o düştükçe sendeki awpnin fiyatı da düşecek. Eğer skinim yoktu dersen Steam de sat ve daha stabil eski koleksiyonlardan olan bir skin al. Ya da nakite çevir 400-450 liraya falan satarsın komisyonu düşük olan bir yerde satarsan eline daha çok para kalır. GameSatış'da falan. Yani ne yaparsan yap ama sat elinde bekledikçe eriyecek bir skin.
Sattım hocam FC26 alacağım. 16 dolardan satıldı.