CS2 için 24" 360 Hz monitör tavsiyesi

thegreatest

Çalışkan
Selam arkadaşlar,

CS2 için 360 Hz monitör tavsiyeniz var mıdır? 24", 24.5" olursa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtilmediği için 3 ayrı model önereyim:

Hocam şöyle diyim, zowie xl2566x+ aldım 400hz olan model, monitör gerçekten güzel fakat ben e sporcu olmayacağım monitör bana fazla geldi e sporcu olacağım diyen varsa alsın tavsiye ederim fakat gereksiz olduğunu düşündüm üstelik pahalı 30k civarı bir bütçesi var. O yüzden daha uygun modeller varsa onlara bakacağım, 15-20k gibi.

Hocam Dell olan modeli gördüm fakat çok incelemesini bulamadım, kullanan arkadaşlar varsa eğer yorum atarsa güzel olur birde Asusun 360hz bir modeli var xg259qns o nasıldır bilgin var mı?

Son düzenleme:
AW2523HF bakabilirsiniz.

@BerkayZ87 daha iyi yardımcı olur.

BenQ sırf E-sporda 2-3 takım kullanıyor diye tercih edilen bir marka. AOC, KTC ve Dell gibi markalar tokatlar.
Hocam onu michaelsxhofileda dedim , o muhtemelen senin önerdiğini Dell i de begenmez

BenQ hiçbir monitör alınmaz, hala fikrim aynı. O kadar para veripte görüntü kalitesi ve kontrast bakımından kötü TN panelli bir monitör almam.
Hocam sana zorla al diyen yok yani sen alınmaz diyince alınmaz olmuyor. Ayrıca monitör gayet güzel alacak olana tavsiye ederim. Renkleri de abarttiginiz kadar kotu değil. Gayet güzel günlük işlerde de kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…