thegreatest

Çalışkan
Selam arkadaşlar,

CS2 için 360 Hz monitör tavsiyeniz var mıdır? 24", 24.5" olursa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtilmediği için 3 ayrı model önereyim:

Hocam şöyle diyim, zowie xl2566x+ aldım 400hz olan model, monitör gerçekten güzel fakat ben e sporcu olmayacağım monitör bana fazla geldi :D e sporcu olacağım diyen varsa alsın tavsiye ederim fakat gereksiz olduğunu düşündüm üstelik pahalı 30k civarı bir bütçesi var. O yüzden daha uygun modeller varsa onlara bakacağım, 15-20k gibi.

Bütçe belirtilmediği için 3 ayrı model önereyim:
Hocam Dell olan modeli gördüm fakat çok incelemesini bulamadım, kullanan arkadaşlar varsa eğer yorum atarsa güzel olur :) birde Asusun 360hz bir modeli var xg259qns o nasıldır bilgin var mı?

Son düzenleme:
Hocam şöyle diyim, zowie xl2566x+ aldım 400hz olan model, monitör gerçekten güzel fakat ben e sporcu olmayacağım monitör bana fazla geldi :D e sporcu olacağım diyen varsa alsın tavsiye ederim fakat gereksiz olduğunu düşündüm üstelik pahalı 30k civarı bir bütçesi var. O yüzden daha uygun modeller varsa onlara bakacağım, 15-20k gibi.
AW2523HF bakabilirsiniz.

@BerkayZ87 daha iyi yardımcı olur.

BenQ sırf E-sporda 2-3 takım kullanıyor diye tercih edilen bir marka. AOC, KTC ve Dell gibi markalar tokatlar.
Hocam onu michaelsxhofileda dedim , o muhtemelen senin önerdiğini Dell i de begenmez :)

BenQ hiçbir monitör alınmaz, hala fikrim aynı. O kadar para veripte görüntü kalitesi ve kontrast bakımından kötü TN panelli bir monitör almam.
Hocam sana zorla al diyen yok :D yani sen alınmaz diyince alınmaz olmuyor. Ayrıca monitör gayet güzel :) alacak olana tavsiye ederim. Renkleri de abarttiginiz kadar kotu değil. Gayet güzel günlük işlerde de kullanılır.