Aynı paraya OLED bir monitör kullanın, BenQ'ya baktıkça gözleriniz yaşarır.Renkleri de abarttiginiz kadar kotu değil. Gayet güzel günlük işlerde de kullanılır
Detaylar
Kim cevapladı?thegreatest
Çalışkan
24" oled varsa tavsiyeni bekliyorumAynı paraya OLED bir monitör kullanın, BenQ'ya baktıkça gözleriniz yaşarır.
Nullestio
Uzman
BenQ hiçbir monitör alınmaz, hala fikrim aynı. O kadar para verip de görüntü kalitesi ve kontrast bakımından kötü TN panelli bir monitör almam.
Tamamen FPS için üretilmiş bir monitör TN panellerin geçikme süresi düşük diye kullanıyorlar. Profesyonel olarak oynayanlara hitap ediyor daha çok.
24 OLED yok ülkede, fakat 27 inç OLED ile faceit 10 levele çıktım, bana göre o kadar elzem değil 24 olması.
thegreatest
Çalışkan
Hocam 24" bildiğim kadarıyla şuan sadece ülkede değil hiç bir yerde yok, varsa uretildiyse biri paylaşırsa iyi olur. Ayrıca sana göre elzem değil fakat konu içeriğinde de belirttiğim üzere 24" için yazdım. Yani sana gore elzem olmaması bana göre olmayacağı anlamına gelmiyor.24 OLED yok ülkede, fakat 27 inç OLED ile faceit 10 levele çıktım, bana göre o kadar elzem değil 24 olması.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-