Cipher10101
Becerikli
11 kullan geç.
2001-2002 yıllarında CS 1.1-1.3 ve Half-life ile tanışıp, bilgisayar kullanmayı öğrenmiş birisi olarak kısıtlama hissetmiyorum. CS'nin stabil olması dışında diğer kullanım amacım gündelik işler olduğu için başka bir faydaya ihtiyaç duymuyorum. Orjinal kullanılması hakkındaki düşüncesine harfiyen katılıyorum lakin bu oyun bozuk. En stabil hale gelmesi için kullanıcı da mecburen çaba gösteriyor.CS2 için Windows sürümü mü seçiyorsunuz cidden? Eğer bir oyun benim kullanacağım işletim sistemine karar verecek kadar beni kısıtlayacaksa, o oyunu oynamam olur biter. Ayrıca orijinal Windows varken neden modlu veya başkalarının el değdiği sürümleri kullanıyorsunuz anlamıyorum. Üç beş FPS kazanacağız diye sistemin güvenliğini ve stabilitesini riske atmaya hiç gerek yok; en temizi her zaman orijinal olanı kullanmaktır.
CS2 için optimizasyon desteğin/önerin varsa alabilirim.CS2 oynamıyorum, Half-Life için Windows XP tabanlı özel bir sistem kurdum. En düşük input lag için ince ince optimize ettim, aşırı akıcı çalışıyor.