Detaylar
Kim cevapladı?Bütçe ne kadar?
11 12 bin ₺'ye kadar alırım
Dell Alienware AW2525HM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 320 Hz Oyuncu Monitörü
Full e-spor oyunları odaklı olduğunu düşünerek bu monitör iyidir çözünürlük şartı var mı?
Full e-spor oyunları odaklı olduğunu düşünerek bu monitör iyidir çözünürlük şartı var mı?
zaten benimde almayı düşündüğüm modeller arasında dell alienware aw2525hm modeli de vardı onun dışında aoc 25g4sxu lenovo legion 25 10 bi de belki samsung odyssey g4 çözünürlük şartı yok 1080p veya 1440p olabilirDell Alienware AW2525HM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 320 Hz Oyuncu Monitörü
Zaten benim de almayı düşündüğüm modeller arasında Dell Alienware AW2525HM modeli de vardı onun dışında AOC 25G4sxu Lenovo Legion 25 10 bir de belki Samsung Odyssey g4.
Samsung G4 vardı eskiden bende Hafif'de olsa ghosting problemi vardı sattım pek tavsiye etmem.
Bütçe var sonuçta limitli olsaydınız belki önerilebilirdi diğer modeller hakkında fazla bilgim yok.
mburakkarakas
Yetkin
Dell Alienware AW2525HM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 320 Hz Oyuncu Monitörü
Bu monitör normal oyunlar için ideal midir?
keşke aw2525hm modelini amazonda stokta varken alsaydım peşin fiyatına 9 veya 6 taksit oluyodu ayriyeten amazon güvencesi olurduSamsung G4 vardı eskiden bende Hafif'de olsa ghosting problemi vardı sattım pek tavsiye etmem.
Bütçe var sonuçta limitli olsaydınız belki önerilebilirdi diğer modeller hakkında fazla bilgim yok.
dell alienware aw2525hm modeliyle arasında çok kalite veya performans farkı var mıdır veya ghosting var mıdır 25 10 modelinde@kuyt5252, Lenovo R25-10 tercih edin, 1080p monitöre o kadar para verilmez. Lenovo gayet iyi.
başka bi forumda bi arkadaş philips evnia serisinin 2k 260hz bi modelini önermişti
Ghosting sorunu yok. Değecek bir fiyat farkı yok.dell alienware aw2525hm modeliyle arasında çok kalite veya performans farkı var mıdır veya ghosting var mıdır 25 10 modelinde
Bahsettiğiniz model iyi.başka bi forumda bi arkadaş philips evnia serisinin 2k 260hz bi modelini önermişti