gene de lenovo legion 25-10 modelini önerirsiniz yaniPhilips 0.2 ms daha iyi, sRGB oranı daha yüksek, tipik parlaklık 350 nit görebildiğim farklar bunlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Gene de Lenovo Legion 25-10 modelini önerirsiniz yani.
Bütçe meselesi arttıkça özelliklerde artar fakat 1080p monitöre 10kya yakın para vermek istemem şahsen sizin bütçe yüksekse en baştaki Alienware modeli alın geçin Lenovo yeterli buradaki anlam bu.
300-500₺ daha fazla verip philips evnia almak mı daha mantıklı olur yoksa 7999₺’ye lenovo legion 25-10 modelini almak mıBütçe meselesi arttıkça özelliklerde artar fakat 1080p monitöre 10kya yakın para vermek istemem şahsen sizin bütçe yüksekse en baştaki Alienware modeli alın geçin Lenovo yeterli buradaki anlam bu.
300-500₺ daha fazla verip Philips evnia almak mı daha mantıklı olur yoksa 7999₺'ye Lenovo Legion 25-10 modelini almak mı?
Ben Philips evnia serisinden memnun çok kişi gördüm o yüzden Philips alın derim.
Ben Philips evnia serisinden memnun çok kişi gördüm o yüzden Philips alın derim.
philips evnia veya legion 25-10 ikisinden birini alırım o zaman
@michaelscofield @Rustin Cohle lenovo legion 25-10 modelini aldım fakat ekranın rengi karanlık ve sarımtırak gibi hangi ayarı/ayarları değiştirmem lazım
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-