Athanus

Üyecik
SteamCMD'den dosyaları indirdim ama port yönlendirmeyi yapamadım. Modemim TTNET aynı internet sağlayıcısını kullananlar yardımcı olabilir mi?

SteamCMD'den dosyaları indirdim ama port yönlendirmeyi yapamadım. Modemim TTNET aynı internet sağlayıcısını kullananlar yardımcı olabilir mi?
Port yönlendirmesi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Modem Arayüzüne Giriş Yapın:
- Web tarayıcınızı açın ve modem IP adresini (genellikle 192.168.1.1 veya 192.168.0.1) adres çubuğuna yazın.
- Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapın (varsayılan genellikle "admin/admin" veya "admin/password" olabilir).

2. Port Yönlendirme Seçeneğini Bulun:
- Modem arayüzünde, "Port Forwarding", "Virtual Server" veya "NAT" gibi bir bölümü bulun. Bu bölüm modem modeline göre değişiklik gösterebilir.

3. Yeni Port Yönlendirme Kuralı Ekleyin:
- "Yeni Ekle" veya "Add New" butonuna tıklayın.
- Aşağıdaki bilgileri girin:
- Sunucu Adı: CS2 (veya istediğiniz başka bir isim)
- Protokol: TCP/UDP veya sadece TCP (CS2 için genellikle TCP tercih edilir).
- İç IP Adresi: CS2 sunucusunun kurulu olduğu bilgisayarın IP adresi (örneğin, 192.168.1.100).
- Dış Port: 27015 (veya CS2 için kullanmak istediğiniz başka bir port numarası).
- İç Port: 27015 (veya aynı dış port ile kullanabilirsiniz).

4. Değişiklikleri Kaydedin:
- Girdiğiniz bilgileri kontrol edin ve kaydedin. Modem otomatik olarak yeniden başlatılabilir.

5. Güvenlik Duvarı Ayarlarını Kontrol Edin:
- Bilgisayarınızdaki güvenlik duvarına girin ve yeni port (27015) üzerinden gelen bağlantılara izin verin.

6. Bağlantıyı Test Edin:
- CS2 sunucunuzu başlatın ve başka bir bilgisayardan bu port üzerinden bağlanmayı deneyin.

Eğer yönlendirme ile ilgili başka bir sorunla karşılaşırsanız veya modem arayüzü ile ilgili daha fazla detaya ihtiyacınız olursa, lütfen belirtin.