Bütçe
10.000 TL

gladioaze

Çalışkan
Merhaba.

HyperX Cloud 2 ve Cloud 3 Wireless ile ASUS ROG Pelta ve Delta 2 modelleri arasında seçim yapmaya çalışıyorum. Sorun bütçe değil sadece deneme fırsatım yok ve bir seçim yapmam gerek. CS2 oynuyorum ve ayak seslerinin net olarak nereden ve hangi mesafeden geldiğini bilmek istiyorum.

Bu konuda beni pişman etmeyecek birini seçmeliyim. Örneğin Delta 2 fiyat olarak hepsinden yüksek ama performans olarak eğer Cloud 3 ile aynıysa veya ondan zayıfsa almam. Ama arada önemli fark varsa (ses, malzeme kalitesi, yazılım ve s.) hangisi iyiyse tabii ki onu alırım. Film ve müzik gibi şeyler için kullanmayacağım.

Cloud 3 Wireless kullanan biri olarak yazıyorum. Uygulaması zaten berbat. Kulaklığı son sürüme güncelleyemeyen bir sürü insan var forumlarda. İlk altı ay ses normaldi ama birkaç gündür cızırtılı ve robotik bir ses geliyor. Şu an yine bir problem yok. Cızırtılı ve robotik ses ile uygulamayla güncelleme problemlerini araştırırsanız forumlarda bulabilirsiniz. Cloud 2'de bu sorunlar var mı bilmiyorum ama yeni bir ürün değil. Ben ileride Pelta alayım diyordum ama bu forumda ve başka forumlarda da cızırtı ve vida sesi gibi bir ses geldiğini yazanlar olmuş. Ben Logitech'ten yana kayabilirim ileride.

HyperX Cloud 2 internet kafe de deneme fırsatı edinmiştim ben çok beğenmedim. Rahatsızlık verdi bana o kulaklık bayağı. Bende yeni kulaklık alacağım için araştırma yaptım bayağı Pelta, Delta 2'ye göre daha iyi olduğunu söyleyen bir tane Youtube incelemesi de izledimiştim ancak şu an bulamadım. Pelta siparişini verdim ben sonuç olarak, yarın ürün elime ulaşacak o zaman fikirlerimi daha detaylı yazabilirim. Bu videoyu da izleyebilirsiniz Recep Baltaş bize değerli bilgilerini aktarmış.

ASUS alacaksan şu an şöyle bi şey var ASUS ürünlerde faydalanabilirsin:

Buradaki yazıda da Delta 2 ile Pelta arasındaki farklara birçok kez değinmişler:

Cloud 3 Wireless kullanan biri olarak yazıyorum. Uygulaması zaten berbat. Kulaklığı son sürüme güncelleyemeyen bir sürü insan var forumlarda. İlk altı ay ses normaldi ama birkaç gündür cızırtılı ve robotik bir ses geliyor. Şu an yine bir problem yok. Cızırtılı ve robotik ses ile uygulamayla güncelleme problemlerini araştırırsanız forumlarda bulabilirsiniz. Cloud 2'de bu sorunlar var mı bilmiyorum ama yeni bir ürün değil. Ben ileride pelta alayım diyordum ama bu forumda ve başka forumlarda da cızırtı ve vida sesi gibi bir ses geldiğini yazanlar olmuş. Ben Logitech'ten yana kayabilirim ileride.

Logitech'in de çoğu modeli önerilmiyor insanlar tarafından bildiğim kadarıyla. Sadece G PRO X2 hakkında olumsuz bir şey görmedim diğer bütün modelleri araştırdım kimse önermedi açıkçası. G PRO X2 de fiyat olarak çok yüksek bence.

HyperX Cloud 2 internet kafe de deneme fırsatı edinmiştim ben çok beğenmedim. Rahatsızlık verdi bana o kulaklık bayağı. Bende yeni kulaklık alacağım için araştırma yaptım bayağı pelta, Delta 2'ye göre daha iyi olduğunu söyleyen bir tane YouTube incelemesi de izledimiştim ancak şu an bulamadım. Pelta siparişini verdim ben sonuç olarak, yarın ürün elime ulaşacak o zaman fikirlerimi daha detaylı yazabilirim. Bu videoyu da izleyebilirsiniz Recep Baltaş bize değerli bilgilerini aktarmış.

ASUS alacaksan şu an şöyle bir şey var ASUS ürünlerde faydalanabilirsin:

Neyine göre pelta daha iyi peki? Duyduğum kadarıyla Delta 2 daha üst düzey premium model. Ancak ben de kesin olarak deneyen birinden duymadım sadece internetde gördüm.

1757008561770.webp

İnternetde Cloud 3 kablosuz ve ROG pelta teknik farklarını gösteren bir siteden resim ekledim. Bu göstericiler (frekans aralıkları, driver boyutu) oyundaki benim dediğim seslere etki eder mi? Çünkü özellikle frekans farklarında bayağı fark ediyor.

Neyine göre Pelta daha iyi peki ?
İzlediğim yeri bulabilsem atacaktım ama emin değilim. Delta tabi ki üst modeli ama fiyatına verdiği şeyler önemli. Delta alacak paranız varsa Delta almak yerine Steelseries modellerine bakın bence.

İkinci dediğiniz şeye istinaden şunu diyebilirim, bir kulaklıkta ergonomi de çok önemli bence rahatsız etmemeli. Beni rahatsız etti Cloud 2 sizi etmeyebilir büyük mağaza varsa yakınınızda deneyin derim o yüzden. Kulak yapınız kulaklığın pedlerine sığmayabilir vs.

İzlediğim yeri bulabilsem atacaktım ama emin değilim. Delta tabi ki üst modeli ama fiyatına verdiği şeyler önemli. Delta alacak paranız varsa Delta almak yerine Steelseries modellerine bakın bence.
Azerbaycanda olduğum için model seçenekleri kısıtlı. Burada daha çok razer ve hyperx satılmakta. Steelseries çok satılmıyor ve yeni modelleri yok.

Şuan delta 2-yi seçenekler arasından çıkardım fiyatı yüzünden. Çünki pelta kullanan herkes zaten memnun kalmış. Pelta ile hyperx fiyatı tamamen aynı olduğu için bu ikisi arasında seçim yapıcam

Son düzenleme: