Bütçe
8.000-9.000 TL

semozin

Uzman
Merhaba,

FACEIT 10 level 2200 eloyum. Artık kullandığım ekipmanları değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Önerebileceğiniz mouse klavye mouse pad varsa olabilir. Mouse pad olarak control kullanıyorum. Mouse için ise elim 18x9 palm tutuşa sahip fakat ergo mouse sevmiyorum. Bu bilgilere göre ne önerirsiniz? Teşekkürler.

Bütçe 8.000 ile 9.000 TL arası arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye olarak bu ürün alınabilir. Bütçemi bir tık artırabilirim diyorsanız ikinci bağlantıdaki. Çünkü tüm öneriler ile biraz artıyor.

Fareyi Gaminggen vb. İyzico, Parolpara gibi sistemler ile daha uyguna getirebilirsin. Kısaca cashback veriyor. O cashbackleri diğer ürünlerde kullanırsın.

Klavye'den büyük oranda kısıp fareye de para ayrılabilir.

Neyse bu ürünün yanına şu skatezleri öneririm. Fare ile gelen skatezler iyi değil. Bu skatezler ile fare çok daha rahat kontrol ediliyor. Kendim de Scyrox V8 bu skatez ile kullanıyorum.

2025-04-27_14-48.webp

Sunset olan model control. KlasseGear mousepadi de control. Ama arada kalite farkı var.

Hybrid de olur ve mousepad biraz kısayım diyorsanız şu ürünlere bakılabilir.

Klavye olarak bu ürün alınabilir. Bütçemi bir tık artırabilirim diyorsanız ikinci bağlantıdaki. Çünkü tüm öneriler ile biraz artıyor.

Fareyi Gaming.Gen.TR vb. Iyzico, parolpara gibi sistemler ile daha uyguna getirebilirsin. Kısaca cashback veriyor. O cashbackleri diğer ürünlerde kullanırsın.

Klavye'den büyük oranda kısıp fareye de para ayrılabilir.

Neyse bu ürünün yanına şu skatezleri öneririm. Fare ile gelen skatezler iyi değil. Bu skatezler ile fare çok daha rahat kontrol ediliyor. Kendim de scyrox V8 bu skatez ile kullanıyorum.

Eki Görüntüle 144072

Sunset olan model Control. Klassegear mousepadi de Control. Ama arada kalite farkı var.

Hybrid de olur ve mouse pad biraz kısayım diyorsanız şu ürünlere bakılabilir.

Wraith W75 sunset 50x50 ve Razer Viper V3 Pro aldım herhalde şimdilik yeterli olur.