FACEIT 10 level 2200 eloyum. Artık kullandığım ekipmanları değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Önerebileceğiniz mouse klavye mouse pad varsa olabilir. Mouse pad olarak control kullanıyorum. Mouse için ise elim 18x9 palm tutuşa sahip fakat ergo mouse sevmiyorum. Bu bilgilere göre ne önerirsiniz? Teşekkürler.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Fareyi Gaminggen vb. İyzico, Parolpara gibi sistemler ile daha uyguna getirebilirsin. Kısaca cashback veriyor. O cashbackleri diğer ürünlerde kullanırsın.
Klavye'den büyük oranda kısıp fareye de para ayrılabilir.
Neyse bu ürünün yanına şu skatezleri öneririm. Fare ile gelen skatezler iyi değil. Bu skatezler ile fare çok daha rahat kontrol ediliyor. Kendim de Scyrox V8 bu skatez ile kullanıyorum.
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Universal Donut modelinde 32 adet donut skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir. *Ninjutso Sora / Sora V2 modelinde 1 set Sora 4K, 1 set Sora V2 için skates içerirken Ninjutso Sora / Sora V2 (Universal)...
wraithesports.com
Sunset olan model control. KlasseGear mousepadi de control. Ama arada kalite farkı var.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Fareyi Gaming.Gen.TR vb. Iyzico, parolpara gibi sistemler ile daha uyguna getirebilirsin. Kısaca cashback veriyor. O cashbackleri diğer ürünlerde kullanırsın.
Klavye'den büyük oranda kısıp fareye de para ayrılabilir.
Neyse bu ürünün yanına şu skatezleri öneririm. Fare ile gelen skatezler iyi değil. Bu skatezler ile fare çok daha rahat kontrol ediliyor. Kendim de scyrox V8 bu skatez ile kullanıyorum.
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Universal Donut modelinde 32 adet donut skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir. *Ninjutso Sora / Sora V2 modelinde 1 set Sora 4K, 1 set Sora V2 için skates içerirken Ninjutso Sora / Sora V2 (Universal)...