emilbreivik

Uzman
Normalde KlasseGear'ın Classic 70x30 mousepadını kullanıyorum ama fareyi (fareyi) sağa sola çevirince aşırı takılıyor ve dönmüyor. Sadece havaya kaldırıp tekrar yere koyup döndürünce adamakıllı dönüyor. Belki farede (mouse'ta) sıkıntı vardır dedim ama fare (mouse) değiştirip yine denedim, yine aynı sorunu yaşadım. O yüzden mouse pad değiştirmek istiyorum. Bu takılma sorununu yaşamamak için hangi çeşit mouse pad'i almam lazım, öneriniz nedir?

Fare (Mouse) kullanabileceğim maksimum alan, genişlik 40, uzunluk 50 (CM).

Normalde Klassegear'ın classic 70x30 mousepadını kullanıyorum ama fareyi (fareyi) sağa sola çevirince aşırı takılıyor ve dönmüyor. Sadece havaya kaldırıp tekrar yere koyup döndürünce adamakıllı dönüyor. Belki farede (mouse'ta) sıkıntı vardır dedim ama fare (mouse) değiştirip yine denedim, yine aynı sorunu yaşadım. O yüzden mouse pad değiştirmek istiyorum. Bu takılma sorununu yaşamamak için hangi çeşit mouse Pad'i almam lazım, öneriniz nedir?

Fare (mouse) kullanabileceğim maksimum alan, genişlik 40, uzunluk 50 (CM).

Wraith aim of spirit isimli bir mouse pad vardı herkes güzel diyordu. Speed olanı kaldıysa ondan alabilirsin. Yok ben saf hız istiyorum dersen Endgame mpc serisi mousepadler var. YouTube'dan bak aşırı kaygan, mousepadin üstüne yağ dökmüşler gibi oluyor.

Bütçe belirtmediğin için aklıma gelen bu modelleri söyledim fiyatları pahalı olabilir.

1000-1500 TL.

Wraith aim of spirit isimli bir mouse pad vardı herkes güzel diyordu. Speed olanı kaldıysa ondan alabilirsin. Yok ben saf hız istiyorum dersen Endgame mpc serisi mousepadler var. YouTube'dan bak aşırı kaygan, mousepadin üstüne yağ dökmüşler gibi oluyor.

Bütçe belirtmediğin için aklıma gelen bu modelleri söyledim fiyatları pahalı olabilir.

O markanın buradaki ürünlerini bulamadım, sadece Hepsiburada'da bulabildim o da pahalı baya. Kendi sitesinde de Türkiye'ye gönderim sağlanmıyor. Wraith Spirit of Aimi bir arkadaş daha önermişti.

Son düzenleme:
1000-1500 TL.

O markanın buradaki ürünlerini bulamadım, sadece Hepsiburada'da bulabildim o da pahalı baya. Kendi sitesinde de Türkiye'ye gönderim sağlanmıyor. Wraith Spirit of Aimi bir arkadaş daha önermişti.
Hocam şimdi baktım aim of spirit in fiyatına sizin bütçeniz ile tam uyuyor direkt alın geçin. Bu bütçeye ondan iyi mousepad yok.