Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Max Verstappen
Yetkin
Asagidaki resimde de gorebileceginiz uzere, sag altta gordugunuz beyaz ayar butonuna tiklayin, oradan secebilirsiniz.
T yada AT değişirkenki animasyonda hala rastgele silah atıyorAsagidaki resimde de gorebileceginiz uzere, sag altta gordugunuz beyaz ayar butonuna tiklayin, oradan secebilirsiniz.
Eki Görüntüle 196213
Max Verstappen
Yetkin
T icin sectiginiz silah ayri, CT (AT) icin sectiginiz silah ayri gozukur cunku. AT ajani icin de ayri ayarlamaniz lazim.T ya da AT değişirkenki animasyonda hala rastgele silah atıyor.
Gösterdiğiniz görselden yaptığım halde hala aynı rastgele silah atıyorT icin sectiginiz silah ayri, CT (AT) icin sectiginiz silah ayri gozukur cunku. AT ajani icin de ayri ayarlamaniz lazim.
Max Verstappen
Yetkin
Yanlis anlamadim, bahsettiginiz ana ekrandaki karakterin elindeki silah degil mi? Degismemesi cok ilginc. Oyun istemcisini guncellediniz mi? Yeniden baslatip ayni islemleri deneyin.Gösterdiğiniz görselden yaptığım halde hala aynı rastgele silah atıyor.
Oyunun ana ekranı değil maç içinde t yada ct değişirkenki animasyondaki silahYanlis anlamadim, bahsettiginiz ana ekrandaki karakterin elindeki silah degil mi? Degismemesi cok ilginc. Oyun istemcisini guncellediniz mi? Yeniden baslatip ayni islemleri deneyin.
Tamamdır teşekkürler
Max Verstappen
Yetkin
Ben yanlis anlamisim aksam aksam kusura bakmayinOyunun ana ekranı değil maç içinde t yada ct değişirkenki animasyondaki silah