Algosman

Başarılı
Steam pazarında ve diğer sitelerde bu skini bulamadım, bu yüzden biraz merak ettim. Genesis terminalinden çıktı ve tam olarak değerli mi anlayamadım. Bu skin hakkında bilgisi olan veya değerini tahmin edebilecek olan var mı? Pazarda olmaması kafamı karıştırdı, herhangi bir bilgi paylaşabilirseniz sevinirim.

Ekran görüntüsü 2025-09-18 131225.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam pazarında ve diğer sitelerde bu skini bulamadım, bu yüzden biraz merak ettim. Genesis terminalinden çıktı ve tam olarak değerli mi anlayamadım. Bu skin hakkında bilgisi olan veya değerini tahmin edebilecek olan var mı? Pazarda olmaması kafamı karıştırdı, herhangi bir bilgi paylaşabilirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 185933
Dün güncellemede geldiği için bekleme süresinden sonra pazara düşer. O yüzden pazarda yok. Yeni bir skin olduğu için ilk çıkış piyasası yüksek olur.

Eki Görüntüle 185933
bu öğeyi satın mı aldınız yoksa otomatik olarak size mi verdi?

Eki Görüntüle 185933
17 eylülde bir tane bende m4a1-s tasfiye düşürdüm, tanıtıldıktan yaklaşık yarım saat sonraya falan denk geliyordu. Chat gpt sayesinde tek bir sitede fiyat tekliflerini buldum o da gamerpay, güvenmediğim bir site kendisi. Orada da totalde 3 adet vardı: 1 Adet Fabrikadan yeni çıkmış, 2 adette az aşınmış. Az aşınmış (benimki de az aşınmış) olanlara istedikleri miktar 1000-1300 dolar bandındaydı, ama şu an itibariyle orada bile fiyat bandı 50-1300 dolar arasına kadar geriledi. Bu skinden şu anda oyunda çok fazla yok ve elinde bu skinden olan insanların pazara ne kadar bir ücrete koyacakları önem taşıyor, kısaca bu skinlerin piyasası şu an bizim elimizde olmalı, şahsen ben banı kalktığı gibi 800-1000 dolar arası bir fiyata koyucam ister satılsın ister satılmasın.

Genesis Terminal sistemi doğrudan Steam'in geleneksel kasa sisteminden çıkan skinlerden kaybettiği komisyonları kazanmak için son çırpınışlarından birisi, dolayısıyla piyasayı kontrol edecek olan taraf 3. partilerden önce Steam olacak.
Skinin pazarının oluşabilmesi için bir sonraki çarşambayı beklememiz lazım zira 1 hafta bekleme süresi var.