GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 899 Çözümler 3 Beğeniler 255 Yer Manisa Bugün 16:17 #1 Merhaba. CS2'de arada sırada nadir de olsa %1-6 arası sabit loss oluyor. Ping tamamen sabit. Xplay sunucularına girince, FACEIT girince bir sorun yok. Ama MM'de bazen bu sorun oluyor sonra çözülüyor. Ama bugün ne yapsam çözemedim. Ne yapabilirim?
Merhaba. CS2'de arada sırada nadir de olsa %1-6 arası sabit loss oluyor. Ping tamamen sabit. Xplay sunucularına girince, FACEIT girince bir sorun yok. Ama MM'de bazen bu sorun oluyor sonra çözülüyor. Ama bugün ne yapsam çözemedim. Ne yapabilirim?
D DexterMorganBey Gelişen Katılım 22 Mayıs 2026 Mesajlar 12 Beğeniler 5 Bugün 16:26 #2 Ben laptopta oynuyorum ve bende de oluyor. Wi-Fi yerine Ethernet kullanınca düzeliyor. Laptopta mı oynuyorsunuz masaüstü mü?
Ben laptopta oynuyorum ve bende de oluyor. Wi-Fi yerine Ethernet kullanınca düzeliyor. Laptopta mı oynuyorsunuz masaüstü mü?
KS KS GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 899 Çözümler 3 Beğeniler 255 Yer Manisa Bugün 16:32 #3 DexterMorganBey dedi: Ben laptopta oynuyorum ve bende de oluyor. Wi-Fi yerine Ethernet kullanınca düzeliyor. Laptopta mı oynuyorsunuz masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Masaüstü Ethernet ile oynuyorum.
DexterMorganBey dedi: Ben laptopta oynuyorum ve bende de oluyor. Wi-Fi yerine Ethernet kullanınca düzeliyor. Laptopta mı oynuyorsunuz masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Masaüstü Ethernet ile oynuyorum.
D DexterMorganBey Gelişen Katılım 22 Mayıs 2026 Mesajlar 12 Beğeniler 5 Bugün 16:33 #4 GTR dedi: Masaüstü Ethernet ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman oyun içi ayarlardan paket kaybını 1 veya 2 yapıp deneyin. Az olduğu için 1'de deneyin.
GTR dedi: Masaüstü Ethernet ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman oyun içi ayarlardan paket kaybını 1 veya 2 yapıp deneyin. Az olduğu için 1'de deneyin.
KS KS GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 899 Çözümler 3 Beğeniler 255 Yer Manisa Bugün 16:34 #5 DexterMorganBey dedi: Hocam o zaman oyun içi ayarlardan paket kaybını 1 veya 2 yapıp deneyin. Az olduğu için 1'de deneyin. Genişletmek için tıkla... 2 yapsam da aynı ve sadece Mm'de oluyor bazen hiç olmuyor.
DexterMorganBey dedi: Hocam o zaman oyun içi ayarlardan paket kaybını 1 veya 2 yapıp deneyin. Az olduğu için 1'de deneyin. Genişletmek için tıkla... 2 yapsam da aynı ve sadece Mm'de oluyor bazen hiç olmuyor.
lazye Üstün Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 1.467 Makaleler 1 Çözümler 14 Beğeniler 841 Bugün 16:44 #6 RAM ve işlemci overclock işlemi yaptın mı? Tüm paket loss durumları sadece internet kaynaklı olmuyor.
RAM ve işlemci overclock işlemi yaptın mı? Tüm paket loss durumları sadece internet kaynaklı olmuyor.
KS KS GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 899 Çözümler 3 Beğeniler 255 Yer Manisa Bugün 16:50 #7 lazye dedi: RAM ve işlemci overclock işlemi yaptın mı? Tüm paket loss durumları sadece internet kaynaklı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sorun sadece Mm'de. Modemi yeniden başlattım sorun çözüldü sorun rotadaydı galiba.
lazye dedi: RAM ve işlemci overclock işlemi yaptın mı? Tüm paket loss durumları sadece internet kaynaklı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sorun sadece Mm'de. Modemi yeniden başlattım sorun çözüldü sorun rotadaydı galiba.