Ashley Freya 69 Başarılı Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 970 Çözümler 4 Beğeniler 275 Yer Manisa 14 Haziran 2026 #1 Merhaba. CS2'de arada sırada nadir de olsa %1-6 arası sabit loss oluyor. Ping tamamen sabit. Xplay sunucularına girince, FACEIT girince bir sorun yok. Ama MM'de bazen bu sorun oluyor sonra çözülüyor. Ama bugün ne yapsam çözemedim. Ne yapabilirim?
Merhaba. CS2'de arada sırada nadir de olsa %1-6 arası sabit loss oluyor. Ping tamamen sabit. Xplay sunucularına girince, FACEIT girince bir sorun yok. Ama MM'de bazen bu sorun oluyor sonra çözülüyor. Ama bugün ne yapsam çözemedim. Ne yapabilirim?
D DexterMorganBey 50 Uzman Katılım 22 Mayıs 2026 Mesajlar 20 Beğeniler 14 14 Haziran 2026 #2 Ben laptopta oynuyorum ve bende de oluyor. Wi-Fi yerine Ethernet kullanınca düzeliyor. Laptopta mı oynuyorsunuz masaüstü mü?
Ben laptopta oynuyorum ve bende de oluyor. Wi-Fi yerine Ethernet kullanınca düzeliyor. Laptopta mı oynuyorsunuz masaüstü mü?
KS KS Ashley Freya 69 Başarılı Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 970 Çözümler 4 Beğeniler 275 Yer Manisa 14 Haziran 2026 #3 DexterMorganBey dedi: Ben laptopta oynuyorum ve bende de oluyor. Wi-Fi yerine Ethernet kullanınca düzeliyor. Laptopta mı oynuyorsunuz masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Masaüstü Ethernet ile oynuyorum.
DexterMorganBey dedi: Ben laptopta oynuyorum ve bende de oluyor. Wi-Fi yerine Ethernet kullanınca düzeliyor. Laptopta mı oynuyorsunuz masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Masaüstü Ethernet ile oynuyorum.
D DexterMorganBey 50 Uzman Katılım 22 Mayıs 2026 Mesajlar 20 Beğeniler 14 14 Haziran 2026 #4 Ashley Freya dedi: Masaüstü Ethernet ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman oyun içi ayarlardan paket kaybını 1 veya 2 yapıp deneyin. Az olduğu için 1'de deneyin.
Ashley Freya dedi: Masaüstü Ethernet ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman oyun içi ayarlardan paket kaybını 1 veya 2 yapıp deneyin. Az olduğu için 1'de deneyin.
KS KS Ashley Freya 69 Başarılı Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 970 Çözümler 4 Beğeniler 275 Yer Manisa 14 Haziran 2026 #5 DexterMorganBey dedi: Hocam o zaman oyun içi ayarlardan paket kaybını 1 veya 2 yapıp deneyin. Az olduğu için 1'de deneyin. Genişletmek için tıkla... 2 yapsam da aynı ve sadece Mm'de oluyor bazen hiç olmuyor.
DexterMorganBey dedi: Hocam o zaman oyun içi ayarlardan paket kaybını 1 veya 2 yapıp deneyin. Az olduğu için 1'de deneyin. Genişletmek için tıkla... 2 yapsam da aynı ve sadece Mm'de oluyor bazen hiç olmuyor.
lazye 1 Üstün Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 1.481 Makaleler 1 Çözümler 14 Beğeniler 853 14 Haziran 2026 #6 RAM ve işlemci overclock işlemi yaptın mı? Tüm paket loss durumları sadece internet kaynaklı olmuyor.
RAM ve işlemci overclock işlemi yaptın mı? Tüm paket loss durumları sadece internet kaynaklı olmuyor.
KS KS Ashley Freya 69 Başarılı Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 970 Çözümler 4 Beğeniler 275 Yer Manisa 14 Haziran 2026 #7 lazye dedi: RAM ve işlemci overclock işlemi yaptın mı? Tüm paket loss durumları sadece internet kaynaklı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sorun sadece Mm'de. Modemi yeniden başlattım sorun çözüldü sorun rotadaydı galiba.
lazye dedi: RAM ve işlemci overclock işlemi yaptın mı? Tüm paket loss durumları sadece internet kaynaklı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sorun sadece Mm'de. Modemi yeniden başlattım sorun çözüldü sorun rotadaydı galiba.