10-15 tane peş peşe win alırsan (beraberlikler de sorun değil), bir anda birkaç rank yukarı attığı oluyor. Uzun lafın kısası, maç geçmişine baktığında yemyeşil olacak. Bence uğraşmaya değmez, eğlencesine oyna olursa olur. Çünkü sen Nova'ya falan geçtikten sonra birkaç lose alırsan geri düşürüyor.

Keşke öyle olsa. İnfo vermeme rağmen arkadaşım dışında (en alttaki) hepsi mapi geziyor. 1 mağlubiyeti de troller yüzünden aldım.

Bence de ama troller yüzünden keyifli olmuyor. Bir kaç rank atlayabilsem yeter.
Biz genelde Prime veya Faceit tercih ediyoruz. Mümkünse sizde biraz daha buraya yönelin. Prime'da en azından biraz daha iyi olabilir durumlar.

Prime denedim ama randomlar ile durum yine aynı. Faceit kadar rekabet de istemiyorum. Sİlver 1'de ki easydrop'lar olmasın yeterli.
O zaman dediğim gibi en az 3 olmalısınız. Bu durum prime tarafı için de geçerli. Siz 3 olduktan sonra alttakiler 0 vurmadığı sürece sorun yok.

Bir zamanlar tier 1'in en iyi oyuncularından biri olan elige(şimdi de tier 1) mm rankları bu şekilde ama kendisi FACEIT'te 3.5k elo.

IMG_20261003_184118.webp

Bu yüzden Rank'ı önemsiyorsan Mm'i sal FACEIT gir. Mm oynayacaksan da Rank'ı sal. Mmdeki rank sisteminde rank kasmak çok zor ve istediğin kadar vur yine de rank atlayamayabilirsin.

İyi sosyaller.

Global olma gibi bir düşüncem yok. Sadece arkadaşımla eğlencesine Dust 2 girip çıkıyoruz. Ya maymundan 3 saniye önce doğmuş kişiler ya da easydrop adındaki botlar geliyor.

Son 7 maçım 6 galibiyet, 1 mağlubiyet şeklinde. Kazandığımız maçlarda minimum 20 kill aldım. Toplam 64 galibiyetim oldu ancak hâlâ Silver 1'den çıkamadım.

Yoldaş oynarken ise 2 maçta Silver 2 olmuştum. Rank atlamak için ne yapabilirim?
CS'nin rank sistemi o kadar da stabil çalışmıyor. Benim de 30 Win alıp rank atlayamadığım ama 2 lose alınca rank düştüğüm maçlar çok oldu. Siz oynamaya devam edin, belli bir süre sonra yükselirsiniz.