Denver

Çalışkan
Oyunu zaten bırakalı 2 yıl olmuştu skin alım satımından para kazanan arkadaşlarımı görünce en azından dolar olarak para biriktiririm diye bende başladım. Para kazandırıyor onda sorun yok ama oyun tamamen bitmiş durumda, CS rulet siteleri bile oyunun içinden daha canlı. Bir ölüm maçı girdiğinizde artık gerçek insan yok hepsi hile programlanmış botlar ve bunları kikckleyemiyorsun, replesen banlanmıyorlar. Bir adamla tanışıyosun oyundan arkadaş ekliyorsunuz hop adam sizi FACEIT linkiyle ya da başka bir phising linkiyle scamlemeye çalışıyor. FACEIT girdim dedim en azından gerçekten oyun oynamak isteyen insanlar vardır, kullanıcı adımda TR olduğu için 5 maç yabancılar aralıksız kebap kebap, arab diye spamladı. Son maçıma Türk geldi sevindim, onda da adam anama bacıma sövdü. Gerçekten güzelim oyunu bitirdiniz, teşekkür ediyorum Valve ekibi. (Yoldaş, rekabetci, Premier'den bahsetmeye gerek yok zaten, oradaki hileler kolondan no scope HS atıyor.)

Deme öyle ama sözüm meclisten dışarı, sonra 2500 saat oynayan fanboylar ağlıyor oyunu kötüledin diye. Çoğunda haklısın fakat kitle zaten büyüdü. Eskiden 16 TL'ye CS GO alırken yaşları 15 20 arası olanlar şu an iş sahibi, eve gelince belki kafasını yastığa koyuyor ya da çoluk çocuk derken oynayacak vakit yok. Yeni nesil zaten Valorant ve diğer oyunlara yönelmiş durumda. CS'nin tarihini bizim gibi bilen insanlar nostaljileştiriyor. Sonra 12 13 yaşında bir çocuk Ruslara sövünce şaşırmıyorum artık normal geliyor. Oyunun bitme sebebi hile kaynaklı değil de daha çok kitlenin değişimi ile alakalı. Sonuçta hile her oyunda var ama sen kalkıp da değişim için DUST 2 dubledoor'a bakan kısma duvar koyarsan kitle kaybedersin bu açık ve net.

Büyük çoğunluğu hile kaynaklı. Hayatında bir kere CS oynamış insana oyunda hile var mıydı, hiç senin maçını berbat ettiler mi diye sorun, %99'u evet diyecek.
Hocam her oyunda hile var ve evet bazen durum bayabiliyor fakat hile yıllardır var ve insanlar bir noktada buna tahammül edebiliyordu. Şahsım adına konuşmak gerekirse "ilk elde hile geldi ikincide belki gelmez" diyerek girdiğim 10 oyunun 2 3 tanesinde hile görüyordum. İyi oynayana da haksızlık edemem şimdi adam benden iyi ben ona hile diyemem ama mevlana gibi etrafında dönenler gerçekten can sıkıcı. İşin diğer yanı insanlar buna tahammül ederken şu an oyundaki değişimler, grafikteki değişimler, fiyatlandırmalardaki değişimler gibi değişimlerden bezmiş durumda. Bunun yanına bir de oyun sektöründeki rekabeti eklersek Valve bir hayli geri düşmüş durumda. Şu anki halini garipsemememiz lazım. Sonunun böyle olacağı CS 2 duyurulduğunda az çok belliydi.

Abartmıyorum, arkadaşla yoldaş atmak hala piyasada ki tüm oyunlardan daha iyi ki bence Valorant'la kıyaslanamayacak kadar iyi bir oyun hala, şikayet ettiğim konu her 2 ölüm maçı lobisinden birinin tamamen hile olması, rekabetçilerde her eşleştirmede en az 2-3 hile olması ve geliştiricilerin tek umurunda olan şey kasa açılımı olması. Haklılar iyi para geliyor sadece kasa açmak için oyuna giren tanıdıklarım var ama kesinlikle artık gerçek bir eşleştirme yok matchmaking de tamamen XP kasan çinliler ve her ay hileye 30 dolar veren adamlarla dolu.

Deme öyle ama sözüm meclisten dışarı, sonra 2500 saat oynayan fanboylar ağlıyor oyunu kötüledin diye. Çoğunda haklısın fakat kitle zaten büyüdü. Eskiden 16 TL'ye CS:GO alırken yaşları 15 20 arası olanlar şu an iş sahibi, eve gelince belki kafasını yastığa koyuyor ya da çoluk çocuk derken oynayacak vakit yok. Yeni nesil zaten Valorant ve diğer oyunlara yönelmiş durumda. CS'nin tarihini bizim gibi bilen insanlar nostaljileştiriyor. Sonra 12 13 yaşında bir çocuk ruslara sövünce şaşırmıyorum artık normal geliyor. Oyunun bitme sebebi hile kaynaklı değil de daha çok kitlenin değişimi ile alakalı. Sonuçta hile her oyunda var ama sen kalkıp da değişim için Dust 2 Dubledoor'a bakan kısma duvar koyarsan kitle kaybedersin bu açık ve net.

Hocam her oyunda hile var eyvallah ta hileyle proglamlanmış botlarla lobi oluşturmak nedir çinlilerle Gaben'ın ahırı olmuş CS2 lobileri.

Eskiden legit hile denen bir şey vardı şimdi legit hile kullanan ya hesapta çok skin var ne olur ne olmaz diye belli etmeden açıyor onun dışında artık kimse saklama gereği duymuyor.

Video ile örnek verecektim de videoyu çeken adam da hile satmaya çalışıyormuş reklam olmasın.

Son düzenleme: