kadiryilmaz.z

Gelişen
Arkadaş ile normal Deathmatch'te takılırken bir anda oyundan attı ve arkadaşıma söylediğimde de chatte hiçbir şey yazmadığını belirtti. Yani anti hile gibi bir durum yok. Çok sık DM ve rekabetçi atıyorum eminim ki raporlar yiyorumdur ama onların etkisi var mı? Daha bugün Valve'a deathmatch'te kick oylamaları kalksın diye mail attım biraz durumu anlattım. "İyi oynamak suç mu?" falan dedim. Kicklendiğim maç sonrası içerleyip mi banladılar fikrim yok. Bu atılan VAC ban mı oluyor nedir? Admin mi banlamış manuel şekilde yoksa? Ne yapmam lazım? Hile falan kullandığım yok, hileciler gelmeden söyleyeyim. Sunuculara girmiyor bu arada VAC ile korumalı sunuculara girilemez gibi bir şey diyor.

Ekran görüntüsü 2025-10-03 221905.webp
Ekran görüntüsü 2025-10-03 220950.webp
Ekran görüntüsü 2025-10-03 220941.webp
Ekran görüntüsü 2025-10-03 220904.webp
Ekran görüntüsü 2025-10-03 220856.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben nasıl kanıtlayabilirim ki hocam? Dosyalarıma bakabilirler bu onların işi olmalı. Oyun oynarken kayıt bile alsam arka planda çalışan hileler bile oluyor.

Şimdi gene bir destekle iletişime geçin bakalım. Bu sefer şunu deyin işte ben kendi geliştirip ustalaştım. Hile ile bu zamana kadar bir bağımın olmadığını düşünüyorum.

Destekle iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz. Genelde hatalı yasaklamalar bir süre sonra kendi kendiliğinden kaldırılıyor. CS2'de Overwatch'u kim nasıl yapıyor büyük muamma.

Pandemide ben de banlanmıştım konusu açıldı hile kullanmasaydın dediler :D Ya arkadaş kullansam konusunu neden açayım aynen böyle çok bilmiş ow görevlilerinden yemiştim. Dilim yandı faceit harici girmiyorum.

Merhaba, öncelikle VAC ban değil anladığım kadarıyla Overwatch banı yemişsiniz, ekran görüntülerinize bakıldığı kadarıyla oyunlarınız gerçek oyuncular tarafından değerlendirilmiş.

Overwatch banları, Steam Destek ile açılması mümkün değildir, ki kendisi belirtmiş açıklamasında. Hesabınızı daha önce arkadaşınıza verdiyseniz veya satın aldıysanız, önceki kullanıcılar hile açmış ve Overwatch'e düşürmüş olabilir.

İlgili ekran görüntülerinde de yazıldığı gibi. Soğuk su içmekten başka seçeneğiniz yok gibi duruyor çünkü Overwatch banları aşırı nadir kalkar, ya da hiç kalkmaz diye biliyorum. Geçmiş olsun.

Ekran görüntüsü 2025-10-03 220904.webp

Ekran görüntüsü 2025-10-03 221905.webp

VAC ban değil ve banın kalkmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, öncelikle VAC ban değil anladığım kadarıyla Overwatch banı yemişsiniz, ekran görüntülerinize bakıldığı kadarıyla oyunlarınız gerçek oyuncular tarafından değerlendirilmiş.

Overwatch banları, Steam destek ile açılması mümkün değildir, ki kendisi belirtmiş açıklamasında. Hesabınızı daha önce arkadaşınıza verdiyseniz veya satın aldıysanız, önceki kullanıcılar hile açmış ve Overwatch'e düşürmüş olabilir.

İlgili ekran görüntülerinde de yazıldığı gibi. Soğuk su içmekten başka seçeneğiniz yok gibi duruyor çünkü Overwatch banları aşırı nadir kalkar, ya da hiç kalkmaz diye biliyorum. Geçmiş olsun.

Eki Görüntüle 189906

Eki Görüntüle 189905

Hesabı sadece kendim kullanıyordum. Ne yazsam nafile ne diyeceğimi bilmiyorum yanıtlar için herkese teşekkür ederim. Şu an Reddit'ten aynı durumdan muzdarip arkadaşların yaptıklarını yapıyorum. Kimileri direkt çalışanlar ile iletişime geçmiş ve ilgilenenler olmuş. En kötüsüde şu daha bugün 40 dolar armory Pass'e vermiştim.

Pandemide ben de banlanmıştım konusu açıldı hile kullanmasaydın dediler :D ya arkadaş kullansam konusunu neden açayım aynen böyle çok bilmiş ow görevlilerinden yemiştim. Dilim yandı FACEIT harici girmiyorum.

Bundan sonra bende aynı şekil takılacağım çocukluktan kalma bir hayaldi global olmak. Oldukta ne oldu 25k elo kasarkenki akıttığım terlerde yoldaşta hilelere karşı verdiğim mücadelelerde bir yerlerime kaçtı :D