Dediğim gibi ban sebebi mi?
Detaylar
Kim cevapladı?avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Değil.
Ama bir işe yaramıyor eğer amacınız güven faktörü yükseltmek ise.
barishizm
Yetkin
Oyundaki hileler ve deadmatch botları banlanmıyor, övgü botu gibi kanıtlanması daha zor şeyler hayatta banlanmaz. 
Güven faktörü yükselteyim diye bastım onu da korkudan 100'e tamamlamadan durdurdum. Bazısı 85 bazısı 95 bazısı 97.Değil.
Ama bir işe yaramıyor eğer amacınız güven faktörü yükseltmek ise.
Son düzenleyen: Moderatör:
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Ban yedirmez devam edebilirsin, ama güven faktörüne bir etkisi yok.Güven faktörü yükselteyim diye bastım onu da korkudan 100'e tamamlamadan durdurdum. Bazısı 85 bazısı 95 bazısı 97.
Eğer ki amacın güven faktörü yükseltmek ise güncel olarak 2025 itibari ile tek yol steam hesabına para yüklemek.
350 400 dolar üstü bir hesabın var ise kalıcı olarak yeşil trust olursun.
Ban yedirmez devam edebilirsin ama güven faktörüne bir etkisi yok.
Eğer ki amacın güven faktörü yükseltmek ise güncel olarak 2025 itibari ile tek yol Steam hesabına para yüklemek.
350 400 dolar üstü bir hesabın var ise kalıcı olarak yeşil Trust olursun.
220 civarı oyunum var 10 yıllık bir hesap. 350 400 dolar eder mi bilmiyorum.
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Steam hesap geçmişinizde total spent kısmı eğer 400 dolar üstü ise geçer, ama TR hesaplar genelde 400 dolar falan olmuyor çünkü regional pricing yani bölgesel fiyatlandırma vardı eskiden steamde. Yani biz oyunları daha ucuza alıyorduk, haliyle 400 usd falan harcamıyorduk.220 civarı oyunum var 10 yıllık bir hesap. 350 400 dolar eder mi bilmiyorum.
Hesabınızın eski olması bir şeyi değiştirmiyor, ne kadar harcamış olduğunuz değiştiriyor.
Bu arada bu övgüyü alalı 1 yıl oluyor. 1 yıl boyunca bir şey olmadı daha da olmaz herhalde?Steam hesap geçmişinizde total spent kısmı eğer 400 dolar üstü ise geçer, ama TR hesaplar genelde 400 dolar falan olmuyor çünkü regional pricing yani bölgesel fiyatlandırma vardı eskiden steamde. Yani biz oyunları daha ucuza alıyorduk, haliyle 400 usd falan harcamıyorduk.
Hesabınızın eski olması bir şeyi değiştirmiyor, ne kadar harcamış olduğunuz değiştiriyor.
Steam'e göre Total Spent'im 219.31 dolar.
Dosya Ekleri