Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1300
BORSAKAPLANI
Yetkin
Kz Zs4 Ba + Dd Driver Bass Kulak İçi Kulaklık - Kırmızı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kz Zs4 Ba + Dd Driver Bass Kulak İçi Kulaklık - Kırmızı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Kz Zs4 Ba + Dd Driver Bass Kulak İçi Kulaklık - Kırmızı özelliklerini incele, 2.704,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bluetooth/kablolu? Kulak içtiyseCS2 oynamak için kulak içi kulaklık arıyorum, bütçe 700 ama güzel bir cihaz olursa 1300 TL'ye kadar çıkabilirim.
Not: Kulak üstü kulaklığım var kafamı ağrıttığı için kulak içi tercih ediyorum.
Önerisi süper.![]()
Kz Zs4 Ba + Dd Driver Bass Kulak İçi Kulaklık - Kırmızı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kz Zs4 Ba + Dd Driver Bass Kulak İçi Kulaklık - Kırmızı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Kz Zs4 Ba + Dd Driver Bass Kulak İçi Kulaklık - Kırmızı özelliklerini incele, 2.704,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
WrieN
Başarılı
Sipariş verdim
- Makaleler
- 7
Kulaklik onerisinden de ote, CS2 ses ayarlarinizda sound mixing diye bir ayar olmali, onu crisp ayarina getirirseniz daha iyi ses performansi alacaksinizdir boyle kulak ici kulakliklardan. Tecrubeyle sabit.
Siparis vermissiniz zaten ama, bence ZS4 icin 800 lira cok para. ZSN Pro X onerebilirim.
www.akakce.com
Siparis vermissiniz zaten ama, bence ZS4 icin 800 lira cok para. ZSN Pro X onerebilirim.
KZ ZSN PRO X Kablolu Kulak İçi Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz KZ ZSN PRO X Kablolu Kulak İçi Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! KZ ZSN PRO X Kablolu Kulak İçi Kulaklık özelliklerini incele, 833,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
WrieN
Başarılı
Kulaklik onerisinden de ote, CS2 ses ayarlarinizda sound mixing diye bir ayar olmali, onu crisp ayarina getirirseniz daha iyi ses performansi alacaksinizdir boyle kulak ici kulakliklardan. Tecrubeyle sabit.
Sipariş vermissiniz zaten ama, bence ZS4 icin 800 lira cok para. ZSN Pro X onerebilirim.
![]()
KZ ZSN PRO X Kablolu Kulak İçi Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz KZ ZSN PRO X Kablolu Kulak İçi Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! KZ ZSN PRO X Kablolu Kulak İçi Kulaklık özelliklerini incele, 833,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Artık sipariş verdim ama önerini kulaklık gelince deneyeceğim.
Ödemeyi kartta kalan ziraat bankartpuan ile yaptığım için iptal etmesi falan çok uzun sürer.