Detaylar
Kim cevapladı?Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Acaba sizden iyi oynadıkları için size hile gibi geliyor olabilir mi? Çok fazla etken var bu durumda. Hz, ms, rank ve kas hafızası bunlardan birkaçı...Yani her ölüm maçında 3 kişi reportluyorum neredeyse.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
2500 saatim vardı bıraktım 4 aydır girmiyorum, eski CS:GO kadar iyi bir oyun yapamadılar oyun motoru berbat optimizasyonu rezalet mermiler gitmiyor sprey kötü, hile çok yani iyi tarafı yok gibi bir şey, sürekli oyundan atması da cabası ben bıraktım istiyorsan oyna istemiyorsan bırak kendi kararın.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Linux...
Yüksek/orta seviyelerde çaktırmadan hile yapan sayısı çok fazla 15k'dayım Vanguard gibi bir anticheat sistemi olmadığı için önüne az geçilebiliyor sadece.
Anladım...
Hocam forumlarda internetde şikayet sayısı çok fazla.Acaba sizden iyi oynadıkları için size hile gibi geliyor olabilir mi? Çok fazla etken var bu durumda. Hz, ms, rank ve kas hafızası bunlardan birkaçı...
Anladım...
- Makaleler
- 8
Aynı fikirdeyim. Abartısız söylüyorum, karşı takımdan 3-5 fazla vurunca direkt chatte hile kapa gibi ifadeler dönmeye başlıyor. Bunu yaşamadığım maç yok. Rank yükseldikçe hileler biraz artmaya başlıyor evet ama abartılacak kadar, oynanmayacak kadar olduğunu düşünmüyorum.Acaba sizden iyi oynadıkları için size hile gibi geliyor olabilir mi? Çok fazla etken var bu durumda. Hz, ms, rank ve kas hafızası bunlardan birkaçı...
RTX 3050, Ryzen 5 7640HS laptopumda 200-300 FPS arası oynuyorum. Herhangi bir sorunum yok oyunla ilgili.
Aynı fikirdeyim. Abartısız söylüyorum, karşı takımdan 3-5 fazla vurunca direkt chatte hile kapa gibi ifadeler dönmeye başlıyor. Bunu yaşamadığım maç yok. Rank yükseldikçe hileler biraz artmaya başlıyor evet ama abartılacak kadar, oynanmayacak kadar olduğunu düşünmüyorum.
RTX 3050, Ryzen 5 7640HS laptopumda 200-300 FPS arası oynuyorum. Herhangi bir sorunum yok oyunla ilgili.
FPS oyunlarında iyi iseniz normal zaten herkes hile diye laf atıyor o ayrı mesele.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Oyun bozuk bence, adam yere düşüyor geri doğuyor illa ki denk gelmişsinizdir ve valve gram önemsemiyor oyununu prime dönem CS:GO dönemiydi.FPS oyunlarında iyi iseniz normal zaten herkes hile diye laf atıyor o ayrı mesele.
- Makaleler
- 1
Steam'de yıllardır açık ara en çok oynanan oyuna '' oynanır mı? '' diye sormak garip oldu sanki
.
Syntax
Üstün
CS2 seçkinde yüksek derecelerde değilseniz aşırı nadir hile gelir. Belli bir derecenin üstü ise hile dolu.
Toksiklik ise değişir. Yerinde toksiklik maç kazandırır. Oyun genel olarak zevkli. Arkadaşlarınızla girerseniz daha zevkli olur.
Toksiklik ise değişir. Yerinde toksiklik maç kazandırır. Oyun genel olarak zevkli. Arkadaşlarınızla girerseniz daha zevkli olur.