CS2 Premier vs Faceit

Başarım yapınca bıçak falan veriyor sistem bakalım sanırım faceit alacağım.
Sen yinede çok fazla o hayallere düşme. Faceit de yanlış hatırlamıyorsam top 20 veya top 50 civarındakilere ödül veriliyor, veya turnuvalar dönüyor oradan kazananlara gayet keyifli ödüller dağıtılıyor. Ama bu seviyede oyun oynamak gerçekten sabır ve disiplin istiyor. Çok yakın bir arkadaşım, faceit turnuvalarından ryzen işlemci kazanmıştı(kendisi pro oyuncu).

Bu sebeple faceitte oynadığın süre boyunca cs oynama kaliten her zaman daha iyi olacaktır ama ödül kısmı için bir şey diyemiyorum

Faceit bıçak hayaliniz için 300Win gerekiyor, bu da bolca zaman, istikrar, sabır.

Faceit tabii ki.

Arkadaşın dediği top sıralamasına göre ödül olayı yok. Hublarda top ödül sistemi var oralarda kendi içinde bir eşleştirme sistemi ve kendilerine göre ödüllendirme sistemi bulunuyor. Senin dediğin Faceit Premium ile görevleri tamamlayarak puan topluyorsun ve o puanlarda kendi marketinden item alıyorsun.

Son düzenleme:
Yess Doğru olan bu, hatırlayabildiğim kadarıyla yazmaya çalıştım ama net cevap bu olacaktı ödül kısmında

Bende bunu diyorum işte evet marketten puanla bişeyler alınıyor ama mesela belli bir puan hedefi oluyor o bar dolana kadar da görev yapıp büyük ödül kazanılıyordu, bi ara hatırlıyorum bıçak veriyorlardı ödül olarak.

Normal cs den devam ya o 3 party kernel lvl anti chetlere güvenemiyorum ve pcmde rahatsız ediyor.

Hilesiz bir eşleştirme için Faceit, Daha düzgün rankların eşit olduğu eşleştirme için premier. Zamanında Faceit 7 level üstünün gamesens'i bayağı iyiydi. Şimdi 9-10 level adamlar daha smoke atmayı bile bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…