Engineer Gaming
Uzman
Soru bu şekil ona göre premier abanacam.
Başarım yapınca bıçak falan veriyor sistem bakalım sanırım faceit alacağım.
Sen yinede çok fazla o hayallere düşme. Faceit de yanlış hatırlamıyorsam top 20 veya top 50 civarındakilere ödül veriliyor, veya turnuvalar dönüyor oradan kazananlara gayet keyifli ödüller dağıtılıyor. Ama bu seviyede oyun oynamak gerçekten sabır ve disiplin istiyor. Çok yakın bir arkadaşım, faceit turnuvalarından ryzen işlemci kazanmıştı(kendisi pro oyuncu).Başarım yapınca bıçak falan veriyor sistem bakalım sanırım faceit alacağım.
Yess Doğru olan bu, hatırlayabildiğim kadarıyla yazmaya çalıştım ama net cevap bu olacaktı ödül kısmındaFaceit tabii ki.
Arkadaşın dediği top sıralamasına göre ödül olayı yok. Hublarda top ödül sistemi var oralarda kendi içinde bir eşleştirme sistemi ve kendilerine göre ödüllendirme sistemi bulunuyor. Faceit Premium ile görevleri tamamlayarak puan topluyorsun ve o puanlarda kendi marketinden item alıyorsun.
Bende bunu diyorum işte evet marketten puanla bişeyler alınıyor ama mesela belli bir puan hedefi oluyor o bar dolana kadar da görev yapıp büyük ödül kazanılıyordu, bi ara hatırlıyorum bıçak veriyorlardı ödül olarak.Faceit tabii ki.
Arkadaşın dediği top sıralamasına göre ödül olayı yok. Hublarda top ödül sistemi var oralarda kendi içinde bir eşleştirme sistemi ve kendilerine göre ödüllendirme sistemi bulunuyor. Senin dediğin Faceit Premium ile görevleri tamamlayarak puan topluyorsun ve o puanlarda kendi marketinden item alıyorsun.