Frutti

Üstün
Yer
Aydın Kuşadası
merhaba bu aralar CS 2 çok sardı. Oyunu da güzel oynuyorum. 1-2 gün önce skin önerisi demiştim, şimdi ona vermektense seçkin almak daha mantıklı olur dedim ve alacağım gibi de duruyor ama bir türlü karar veremedim. Sorularım altta, iyi günler.

• Soru 1- Seçkini aldığım hafta kasa ve skin veya grafiti gelir mi yanında?
• Soru 2- Seçkinden kasa aldığımda 1 hafta satılamıyor mu? Aldığım skinlerde öyle gördüm
• Soru 3- Seçkin almak mantıklı mı?
• Soru 4- Rekabetçi maçlarda kaybetsem rütbem düşüyor mu yoksa az da olsa artıyor mu veya kazanırsam rütbem artar mı?
• Soru 5- Arkadaşım rekabetçi daha fazla puan veriyor ve daha fazla arttırıyor diyor. Bu doğru mu yoksa yoldaş ve rekabetçi aynı puan mı veriyor?
• Ekstra soru: CS 2 seçkin mi mantıklı yoksa oyun almak mı?

Sorularımı sorduğuma göre konunun sonuna geldik. Tavsiyelerinizi bekliyorum, önerilerinizi yorumlarınızı da bekliyorum iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap 1 - Evet gelecek gerekli XP'yi alıp rütbe atladığında.
Cevap 2 - Çıkan kasayı direk satabilirsin 1 hafta süresi yok.
Cevap 3 - Seçkin almak mantıklı.
Cevap 4 - Rekabetçide kaybetsen rütben düşer kazanırsan artar.
Cevap 5 - Bence en hızlı basit eğlencede kasılıyor XP.
Ek soru Cevabı - CS 2 Seçkin mantıklı.

Aşırı sanliysan 7-8dolarlik skin duser seckinin parasini cikartirsin. Ben seckin almadaim ama bana 2 kez dustu. Rount basi 30XP aliyorsun, haftalik XP bonusuyla hizlica kasiliyor.

merhaba bu aralar CS 2 çok sardı. Oyunu da güzel oynuyorum. 1-2 gün önce skin önerisi demiştim, şimdi ona vermektense seçkin almak daha mantıklı olur dedim ve alacağım gibi de duruyor ama bir türlü karar veremedim. Sorularım altta, iyi günler.

• Soru 1- Seçkini aldığım hafta kasa ve skin veya grafiti gelir mi yanında?
• Soru 2- Seçkinden kasa aldığımda 1 hafta satılamıyor mu? Aldığım skinlerde öyle gördüm
• Soru 3- Seçkin almak mantıklı mı?
• Soru 4- Rekabetçi maçlarda kaybetsem rütbem düşüyor mu yoksa az da olsa artıyor mu veya kazanırsam rütbem artar mı?
• Soru 5- Arkadaşım rekabetçi daha fazla puan veriyor ve daha fazla arttırıyor diyor. Bu doğru mu yoksa yoldaş ve rekabetçi aynı puan mı veriyor?
• Ekstra soru: CS 2 seçkin mi mantıklı yoksa oyun almak mı?

Sorularımı sorduğuma göre konunun sonuna geldik. Tavsiyelerinizi bekliyorum, önerilerinizi yorumlarınızı da bekliyorum iyi günler.
Hocam seçkinsiz girdiğim oyunlarda karşıda paso hile oluyordu. Seçkin alınca gelmeyecek sanmayın gelecek ama sıklığı azalacak. Aldığınız zaman level atlayınca kasa + silah skini veya graffiti alabiliyorsunuz. Çarşamba günü bu hak yenileniyor. Rekabetçide kaybedersen (tek maçta değil fakat lose streaklerde düşer) rütben düşer ama önce 10 maç kazanıp rankını açman lazım. CS seçkin mi oyun mu dersen eğer CS2 sarar oynarım dersen seçkin al. Sarmaz 2 hafta oynar salarım diyorsan oyun al.

Seçkin aldığıma pişmanım. Çok bir esprisi yok.

Aynı şekil bende seçkin aldım, boşuna 500 küsur para vermişim, kendime bir şeyler alsam daha mutlu olurdum. Para bir yere kadar kazandırıyor fakat banka kartınza çekmeniz uğraştırıyor Steam dışında satmanız gerekiyor skin ya da kasaları.