Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.568 Çözümler 2 Beğeniler 4.819 Yer Kaer Morhen Bugün 11:17 #1 Silahların, ekranın sağında büyük değil de hafif ortada durmasını denemek istiyorum. Hem bunu nasıl yapabileceğimi hem de nasıl eski haline getirebileceğimi söyleyebilir misiniz?
Silahların, ekranın sağında büyük değil de hafif ortada durmasını denemek istiyorum. Hem bunu nasıl yapabileceğimi hem de nasıl eski haline getirebileceğimi söyleyebilir misiniz?
Çözüm Lotr Manyağı Bugün 11:31 Geliştirici konsolunu açıp aşağıdaki komutu kullanabilirsiniz: Kod: viewmodel_offset_x 0 Sıfır değerini azaltıp artırdıkça silah sağa sola geçer. Değeri büyütüp küçülterek kendinize göre ayarlayın.
Geliştirici konsolunu açıp aşağıdaki komutu kullanabilirsiniz: Kod: viewmodel_offset_x 0 Sıfır değerini azaltıp artırdıkça silah sağa sola geçer. Değeri büyütüp küçülterek kendinize göre ayarlayın.
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 2 Çözümler 238 Beğeniler 3.454 Yer Middle Earth🧙♂️ Bugün 11:31 #2 Geliştirici konsolunu açıp aşağıdaki komutu kullanabilirsiniz: Kod: viewmodel_offset_x 0 Sıfır değerini azaltıp artırdıkça silah sağa sola geçer. Değeri büyütüp küçülterek kendinize göre ayarlayın. Artı 0 Eksi Çözüm
Geliştirici konsolunu açıp aşağıdaki komutu kullanabilirsiniz: Kod: viewmodel_offset_x 0 Sıfır değerini azaltıp artırdıkça silah sağa sola geçer. Değeri büyütüp küçülterek kendinize göre ayarlayın.
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.568 Çözümler 2 Beğeniler 4.819 Yer Kaer Morhen Bugün 11:36 #3 Hocam artırdıkça değil düşürdükçe sola geçiyor. -1 yaptım böyle fena olmadı. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 12:12 Artı 0 Eksi
S Styxrage Uzman Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 556 Çözümler 3 Beğeniler 356 Bugün 11:38 #4 Komut sonundaki X'i Y ve Z yaparak diğer eksenlerde de oynatabilirsiniz bu arada. Artı 0 Eksi