FahoRet
Uzman
Ölü fiyattan satmak istersen çok iyi bir seçenek söylemiş arkadaş sanki aracı siteler güvenilir değil de komisyon ByNoGame gibi her yerde yüksek gibi boş yapıyor.
Ölü fiyattan satmak istersen çok iyi bir seçenek söylemiş arkadaş sanki aracı siteler güvenilir değil de komisyon ByNoGame gibi her yerde yüksek gibi boş yapıyor.
Ölü fiyattan kasıt Buff %65'ten alan BNG değil yaniÖlü fiyattan satmak istersen çok iyi bir seçenek söylemiş arkadaş sanki aracı siteler güvenilir değil de![]()
Bng mi öneriyorum güzel kardeşim ben.Ölü fiyattan kasıt buff %65'ten alan bng değil yani
BUFF163 %75 altındaki her fiyat ölüdür. Bu adamlar %85-95 ve referansa göre %100'den alım yapıyor.
Şu piyasayı bilmeden yorum yapmasanız ne güzel olacak...
Ben birinin kardeşi falan değilim, o sözü geri almanı temenni ediyorum.
BNG dışında diye yazarken araya virgül koy ki anlam karışıklığı olmasın.ByNoGame dışında nakite çevirebilirsin Türk site olarak GameSatış var diğer yabancı sitelerede bakabilirsin piyasası fazla olan eşyalara bak.
Ölü fiyattan aldıkları falan yok, kaç senedir alım-satım yapıyorum. En düşükten alan birisi benim ve ben bile %75 civarından alıyorum. Benden fazla süredir bu işi yapan Revo benden daha fazla alan birisi ve %90'dan almakta.Ölü fiyattan satmak istersen çok iyi bir seçenek söylemiş arkadaş sanki aracı siteler güvenilir değil de komisyon ByNoGame gibi her yerde yüksek gibi boş yapıyor.
O adama %90 değerinde mi skin satacam 10 dolarsa 9 dolara yani bng de öyle 10 dolarlik skini 9 dolars satiyorlar.Ben birinin kardeşi falan değilim, o sözü geri almanı temenni ediyorum.
BNG dışında diye yazarken araya virgül koy ki anlam karışıklığı olmasın.
Bu arada GameSatis için bu aralar Scam işlerine bulaştığı iddia ediliyor, dikkatli olunmalı.
Ölü fiyattan aldıkları falan yok, kaç senedir alım-satım yapıyorum. En düşükten alan birisi benim ve ben bile %75 civarından alıyorum. Benden fazla süredir bu işi yapan Revo benden daha fazla alan birisi ve %90'dan almakta.
Tekrar ediyorum; Şu Trading meselelerini hiç bilginiz yoksa öneri yaparken 2 kere düşünün.
Komisyonlara ve para giriş-çıkışlarında ne kadar zarara uğradığınıza bakın. Piyasayı araştırmadan satış yapmayın. Mümkünse paraya ihtiyacınız yoksa doğru kasalara yatırım yapıp elinizin altında dursun itemler.
Buff163 nedirSöyle düşün bu al satcı tayfa zaten piyasanın en dip satış yeri olan BUFF163 var olan fiyatı %90 ila %75 teklif vererek alacak senden ona göre hesap yap.
Piyasanın en dip satış yeri mi? PUAHAHAHA.Söyle düşün bu al satcı tayfa zaten piyasanın en dip satış yeri olan BUFF163 var olan fiyatı %90 ila %75 teklif vererek alacak senden ona göre hesap yap.
en dip yerlerinden diyelim peki madem %75 fiyatına alan al satcıPiyasanın en dip satış yeri mi? Puahahaha.
Size bıraktım konuyu, buff163'e en dip yer diyecek kadar bilginizin eksik olduğunu görmüş olduk.
Ben Al-Sat yapacak kadar kısa süre tutmuyorum, envanterimdeki en yeni itemler D&N kasası, onun dışındakilerin çoğu 2.5-3 senelik eşyalar.en dip yerlerinden diyelim peki madem %75 fiyatına alan al satcı![]()