Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
İki farklı site kullanıyorum uzun süredir, ikisini de aşağı bırakıyorum. En iyi fiyatları verdiklerinden emin olabilirsin. Özellikle SkinLand pazardaki en ucuz fiyatın %5 %10 altına anlık alım yapıyor. Pazar yerlerinde örneğin 100 dolara satıp çekerken komisyon ödeyince 90 93 dolar eline ulaşırken, SkinLand direkt olarak 93 dolar veriyor. Bu iki sitede fiyatları kontrol etmekte fayda var, bazen birisi daha yüksek oluyor. Ayrıca hiç SkinLand kullanmadıysan promosyon kodu kullanarak 100 dolar üstüne 10 dolar bonus alabilirsin.
skin.place
Sell CS2 Skins Instantly for Real Money | Fast & Secure Transactions
Sell CS2 (CS:GO) skins instantly for real money on Skin.Place. Get instant cash for your CS2 skins with our fast and secure service. Trusted by thousands of gamers worldwide.
Son düzenleyen: Moderatör:
İki farklı site kullanıyorum uzun süredir, ikisini de aşağı bırakıyorum. En iyi fiyatları verdiklerinden emin olabilirsin. Özellikle SkinLand pazardaki en ucuz fiyatın %5 %10 altına anlık alım yapıyor. Pazar yerlerinde örneğin 100 dolara satıp çekerken komisyon ödeyince 90 93 dolar eline ulaşırken, SkinLand direkt olarak 93 dolar veriyor. Bu iki sitede fiyatları kontrol etmekte fayda var, bazen birisi daha yüksek oluyor. Ayrıca hiç SkinLand kullanmadıysan promosyon kodu kullanarak 100 dolar üstüne 10 dolar bonus alabilirsin.
xation1
![]()
Sell CS2 (CS:GO) skins instantly for real money on Skin.Place. Get instant cash for your CS2 skins with our fast and secure service. Trusted by thousands of gamers worldwide.skin.place
Para çekimi yaparken herhangi bir sıkıntı çıkmıyor değil mi?
Kripto ile çekim yapıyorum ben, önerim de o. Ancak diğer yöntemlerde de hiçbir sorun yaşanacağını sanmıyorum. 5000$ üzeri işlemimde problem yaşanmadı.Para çekimi yaparken herhangi bir sıkıntı çıkmıyor değil mi?
4rchura
Yetkin
Csfloat + bitskins ikisini de öneririm.
Egee
Başarılı
![]()
Sell CS2 (CS:GO) skins instantly for real money on Skin.Place. Get instant cash for your CS2 skins with our fast and secure service. Trusted by thousands of gamers worldwide.skin.place
Hocam teşekkürler baktım ama aşırı az teklif yapıyor muhtemelen bekletmeden direkt aldığı için
Csfloattan satacağım koyalı 3 4 saat oldu bakalım daha bir şey yok teşekkürler yanıt için
Aşırı azdan kasıt nedir? Hangi item için konuşuyoruz?Hocam teşekkürler baktım ama aşırı az teklif yapıyor muhtemelen bekletmeden direkt aldığı için
Csfloattan satacağım koyalı 3 4 saat oldu bakalım daha bir şey yok teşekkürler yanıt için
Egee
Başarılı
Aşırı azdan kasıt nedir? Hangi item için konuşuyoruz?
Csfloat'dan satarsam bekliyeceğim ama cebime 15k civarı girecek dediğiniz siteden satarsam beklemeyeceğim ama 10k civarı teklif ediyor.
Hiç likit olmayan ya da aksine aşırı likit olan bir skinden bahsediyoruz o halde. CSFloat'ta beklemek mantıklı o zaman ama bazı skinler en ucuza koymadıkça haftalarca satılmadığı oluyor.Csfloat'dan satarsam bekliyeceğim ama cebime 15k civarı girecek dediğiniz siteden satarsam beklemeyeceğim ama 10k civarı teklif ediyor.