Egee

Başarılı
CS2 skinlerini sitelerde satıp paraya çevirebiliyoruz, onu biliyorum fakat en az komisyon kesen ve güvenilir site hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki farklı site kullanıyorum uzun süredir, ikisini de aşağı bırakıyorum. En iyi fiyatları verdiklerinden emin olabilirsin. Özellikle SkinLand pazardaki en ucuz fiyatın %5 %10 altına anlık alım yapıyor. Pazar yerlerinde örneğin 100 dolara satıp çekerken komisyon ödeyince 90 93 dolar eline ulaşırken, SkinLand direkt olarak 93 dolar veriyor. Bu iki sitede fiyatları kontrol etmekte fayda var, bazen birisi daha yüksek oluyor. Ayrıca hiç SkinLand kullanmadıysan promosyon kodu kullanarak 100 dolar üstüne 10 dolar bonus alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki farklı site kullanıyorum uzun süredir, ikisini de aşağı bırakıyorum. En iyi fiyatları verdiklerinden emin olabilirsin. Özellikle SkinLand pazardaki en ucuz fiyatın %5 %10 altına anlık alım yapıyor. Pazar yerlerinde örneğin 100 dolara satıp çekerken komisyon ödeyince 90 93 dolar eline ulaşırken, SkinLand direkt olarak 93 dolar veriyor. Bu iki sitede fiyatları kontrol etmekte fayda var, bazen birisi daha yüksek oluyor. Ayrıca hiç SkinLand kullanmadıysan promosyon kodu kullanarak 100 dolar üstüne 10 dolar bonus alabilirsin.
xation1

Para çekimi yaparken herhangi bir sıkıntı çıkmıyor değil mi?

Hocam teşekkürler baktım ama aşırı az teklif yapıyor muhtemelen bekletmeden direkt aldığı için

Csfloattan satacağım koyalı 3 4 saat oldu bakalım daha bir şey yok teşekkürler yanıt için

Csfloat'dan satarsam bekliyeceğim ama cebime 15k civarı girecek dediğiniz siteden satarsam beklemeyeceğim ama 10k civarı teklif ediyor.
Hiç likit olmayan ya da aksine aşırı likit olan bir skinden bahsediyoruz o halde. CSFloat'ta beklemek mantıklı o zaman ama bazı skinler en ucuza koymadıkça haftalarca satılmadığı oluyor.