BlasTedWizard

Becerikli
Haftalık droplardan çıkan ve katlayarak aldığım skinleri satmak istiyorum ama Steam markette satarsam Steam cüzdanımdan parayı çekemiyorum, öyle bir seçenek yok. CSFloat var, orada da skinler biraz ucuz gibi geldi bana. Mesela Steam markette Ice Coaled AK-47 komisyonu çıkarınca $6.42 ama CSFloat'ta satarsam $5.62. 80 cent kayıp var. Bir de bankaya çekerken %2.5 alıyormuş herhalde.

1763763171752.webp

En kötü ihtimal Gameship. Orası da 15 dolar verirsen 11 dolar veriyor. Normal birinden para alıp oyun hediye etmek de zor. Anlayacağınız, bu şekilde kilitlendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haftalık droplardan çıkan ve katlayarak aldığım skinleri satmak istiyorum ama Steam markette satarsam Steam cüzdanımdan parayı çekemiyorum, öyle bir seçenek yok. Csfloat var, orada da skinler biraz ucuz gibi geldi bana. Mesela Steam markette ıce coald AK-47 komisyonu çıkarınca $6.42 ama Csfloat'ta satarsam $5.62. 80 cent kayıp var. Bir de bankaya çekerken %2.5 alıyormuş herhalde.

Eki Görüntüle 203976

En kötü ihtimal gameship. Orası da 15 dolar verirsen 11 dolar veriyor. Normal birinden para alıp oyun hediye etmek de zor. Anlayacağınız, bu şekilde kilitlendim.

%15 Steam komisyonu var. Pazara verirsen CSFloat bu işin babasıdır.

Haftalık droplardan çıkan ve katlayarak aldığım skinleri satmak istiyorum ama Steam markette satarsam Steam cüzdanımdan parayı çekemiyorum, öyle bir seçenek yok. Csfloat var, orada da skinler biraz ucuz gibi geldi bana. Mesela Steam markette Ice Coaled AK-47 komisyonu çıkarınca $6.42 ama Csfloat'ta satarsam $5.62. 80 cent kayıp var. Bir de bankaya çekerken %2.5 alıyormuş herhalde.

Eki Görüntüle 203976

En kötü ihtimal gameship. Orası da 15 dolar verirsen 11 dolar veriyor. Normal birinden para alıp oyun hediye etmek de zor. Anlayacağınız, bu şekilde kilitlendim.

Gameshipten insanlara oyun hediye ederek paranı bankana çekebilirsin.

Csfloatta toplam %5 komisyon ödüyorsun. Satarken hesaba para çekersen oradan hesaba gelirken %5 gibi bir komisyon oluyor. Üstüne bir de csfloatta daha ucuza satıyorsun.
Sanal paranı gerçeğe çekerken illa kaybın olucak. İtemsatışta falan ilan kurup orada satmayı deneyebilirsin. ByNoGame fiyatlarını bilmiyorum ama oraya da bakabilirsin.

Sanal paranı gerçeğe çekerken illa kaybın olacak. İtemsatış'ta falan ilan kurup orada satmayı deneyebilirsin. ByNoGame fiyatlarını bilmiyorum ama oraya da bakabilirsin.

Aslında sonuç yine aynı yere çıkıyor. Siteler öyle bir sistem kurmuşlarki. Fiyat zaten düşük üstüne bir de satarken+çekerken komisyon. Skin başı 80 cent kaybediyorsun ve mesela 4-5 skinin olsun aynısı oluyor. Bu kadar uğraşmak ve kafa patlatmak yerine gameshipe 15 dolar verirsen 11.30 dolar geri veriyor. 3.70 dolar kesiliyor. Ama başka sitelere skin satarsan dolaylı yoldan hem skini ucuza satıyorsun ve 3.70 doları yine komisyon ödüyorsun. Bakıldığı zaman skinleri Steam pazarında satıp Steam bakiyeni gameshipten almak en mantıklısı oluyor.