Aslında sonuç yine aynı yere çıkıyor. Siteler öyle bir sistem kurmuşlarki. Fiyat zaten düşük üstüne bir de satarken+çekerken komisyon. Skin başı 80 cent kaybediyorsun ve mesela 4-5 skinin olsun aynısı oluyor. Bu kadar uğraşmak ve kafa patlatmak yerine gameshipe 15 dolar verirsen 11.30 dolar geri veriyor. 3.70 dolar kesiliyor. Ama başka sitelere skin satarsan dolaylı yoldan hem skini ucuza satıyorsun ve 3.70 doları yine komisyon ödüyorsun. Bakıldığı zaman skinleri Steam pazarında satıp Steam bakiyeni gameshipten almak en mantıklısı oluyor.

Bana göre mantıksız csfloat üzerinden trade atıyorum, gameship size iyi geldiyse Gameship'i değerlendiriniz.

Bana göre mantıksız csfloat üzerinden trade atıyorum, gameship size iyi geldiyse Gameship'i değerlendiriniz.

Hocam bir yerden baktım. Normalde satacağınız fiyatın üzerine %4.5 ekleyerek çok iyi bir satış yapıyorsunuz. Sadece bir süre beklemek kalıyor. Bir süre csfloat deneyeceğim.

Hocam çözümü halettim. Arkadaşım seçkin hesap alacak. Şimdi ben ona seçkin hediye edemiyorum ama ona takas ile skin verebilirim. Oda kendi satıp seçkin alabilir yani. Ben ona 15 dolarlık skin atacağım 1 hafta sonra satıp seçkin alacağım oda para verecek.

Son düzenleme: