Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
CS2 savunanlar acizdir, gözümde ifade özgürlükleri yoktur. Allah kimseyi CS2 savunacak kadar aciz duruma düşürmesin...
Bu post bir Ragebait değildir. Sadece gerçekleri söyleyeceğim. Aksini iddia eden kumar sitelerinde sürtebilir.
CS2'den uzak, iyi sosyaller.
Bu post bir Ragebait değildir. Sadece gerçekleri söyleyeceğim. Aksini iddia eden kumar sitelerinde sürtebilir.
- Herhangi bir oyunda hile görmeme ihtimaliniz şu an yok.
Çevremdekiler bile hile yapıyor eğlenmek için. Keza hile yapmanın caydırıcılığı yok. Hileden yakalanırsan 1 hafta time-out yiyorsun. Üçüncü uyarıda mı ne ban yiyor olman lazım. - Herhangi bir DM'de bot görmeme ihtimaliniz de yok. İşin garibi bazı botlar otomatik olarak F2 basıyor.
Bundan önce izleyiciye geçerek oyundan düşmelerini sağlayabiliyorduk ama şu an çalışmıyor. - Yeni eklenen Animagraph 2 sistemi bozuk çalışıyor. Elemanlar üzüm bağına girmiş domuz gibi sağ sola sıkıp isabetli vuruş yapıyor. ADAM BANA BAKMIYOR ALOO!
Strafe yapan var ancak karakter animasyonları o kadar iğrenç ki Strafe'deki o sıfır noktası yok. Adam yana doğru kayıyor bildiğin. Bana bakmaması da mumu dikiyor. Kimse bana o elemanın strafe yaptığına inandıramaz - "FACEIT oyna kanka
" Valve'ın yapması gerekeni yapan 3. parti bir araç. Özellikle bazıları CS'yi FACEIT sanıyor. Yazık ne diyeyim.
Bunu sadece oyuncular değil, YouTuber/Influncerlar ve kumar yayıncıları da yapıyor.
CS2'den uzak, iyi sosyaller.
Son düzenleyen: Moderatör: