Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
CS2 savunanlar acizdir, gözümde ifade özgürlükleri yoktur. Allah kimseyi CS2 savunacak kadar aciz duruma düşürmesin...

Bu post bir Ragebait değildir. Sadece gerçekleri söyleyeceğim. Aksini iddia eden kumar sitelerinde sürtebilir.
  1. Herhangi bir oyunda hile görmeme ihtimaliniz şu an yok.
    Çevremdekiler bile hile yapıyor eğlenmek için. Keza hile yapmanın caydırıcılığı yok. Hileden yakalanırsan 1 hafta time-out yiyorsun. Üçüncü uyarıda mı ne ban yiyor olman lazım.
  2. Herhangi bir DM'de bot görmeme ihtimaliniz de yok. İşin garibi bazı botlar otomatik olarak F2 basıyor.
    Bundan önce izleyiciye geçerek oyundan düşmelerini sağlayabiliyorduk ama şu an çalışmıyor.
  3. Yeni eklenen Animagraph 2 sistemi bozuk çalışıyor. Elemanlar üzüm bağına girmiş domuz gibi sağ sola sıkıp isabetli vuruş yapıyor. ADAM BANA BAKMIYOR ALOO!
    Strafe yapan var ancak karakter animasyonları o kadar iğrenç ki Strafe'deki o sıfır noktası yok. Adam yana doğru kayıyor bildiğin. Bana bakmaması da mumu dikiyor. Kimse bana o elemanın strafe yaptığına inandıramaz
  4. "FACEIT oyna kanka🤓" Valve'ın yapması gerekeni yapan 3. parti bir araç. Özellikle bazıları CS'yi FACEIT sanıyor. Yazık ne diyeyim.
    Bunu sadece oyuncular değil, YouTuber/Influncerlar ve kumar yayıncıları da yapıyor.
Ustam haftada 1-2 kez girip, kasayı düşürüp hayatıma devam etmek istiyorum sadece. Neden her seferinde Doom Guy olup cehenneme dalar gibi birilerinin yedi sülalesine söverek sakinleşmeye çalışıyorum. Şu son çıkan CoD: BO bundan iyidir yemin ediyorum. CS2'nin 1M civarı anlık oynanması var?

CS2'den uzak, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hile, bot olayı konusunda zaten yani bir şey demeye gerek bile yok ama AnimGraph2 zaten bu yüzden daha oyuna dahil edilmedi. Hala beta sürümlerinde olmasının olayı zaten her güncellemede oyunu bozduklarını anladıkları için böyle büyük güncellemeleri ana oyuna dahil etmeden önce ayrı bir sürüm olarak ekleyip oyuncuların ve topluluğun geri dönüşünü beklemek. Sürekli FACEIT yönlendirenler oyunu herkesin tryhard oynadığını düşünüp kafasına göre yönlendiriyor bu arada, ara sıra kafa dağıtmak veya haftalık drop almak için oynayan kitleyi yok sayıyorlar.

Premier giriyorum 25 galibiyet alıp rozeti alıyorum haftada bir drop alıyorum Allah bereket versin. Bu haliyle oynamam he topluluk sunucularına giriyorum orası ayrı.

Animgraph 2 daha çıkmadı ama haberin olsun.

@Ömer_Yeter, eski CS diyecek kadar oynamamışsın bile ki. GO ile ortak süre sunuyor:

1775749000163.webp

Hile, bot olayı konusunda zaten yani bir şey demeye gerek bile yok ama AnimGraph2 zaten bu yüzden daha oyuna dahil edilmedi. Hala beta sürümlerinde olmasının olayı zaten her güncellemede oyunu bozduklarını anladıkları için böyle büyük güncellemeleri ana oyuna dahil etmeden önce ayrı bir sürüm olarak ekleyip oyuncuların ve topluluğun geri dönüşünü beklemek. Sürekli FACEIT yönlendirenler oyunu herkesin tryhard oynadığını düşünüp kafasına göre yönlendiriyor bu arada, ara sıra kafa dağıtmak veya haftalık drop almak için oynayan kitleyi yok sayıyorlar.
Bende eğlenmek için oynayan kitledenim. Hile falan gelse de umurumda olmuyor o yüzden.

Adam sonuna kadar haklı, CS2 şu an oyun falan değil, içine silah serpiştirilmiş bozuk bir kumarhane simülatörü. Valve'ın gram umrunda değil animasyonların kaymasıymış, sub-tick zırvalığıymış veya senin merminin nereye gittiğiymiş falan, adamlar her gün skin pazarından cukkaladıkları milyon dolarlara bakıyor.

VAC dedikleri sistem de tamamen bir illüzyon, hileciye ceza vermek yerine resmen sırtını sıvazlıyorlar ki ekonomi dönmeye devam etsin. Övündükleri 1 milyon anlık oyuncu sayısının da çok büyük bir kısmı kasa düşürmeye çalışan farm botları, kumarbazlar ve hilecilerden ibaret, kimse kendini kandırmasın. "Git Faceit oyna" diyen tayfa da Stockholm sendromuna tutulmuş, milyar dolarlık devasa bir şirketin kendi oyununa koyamadığı hile korumasını 3. parti bir platform yapıyor diye buna şükrediyorlar.

Sırf haftada üç beş kuruşluk bir kasa düşüreceğim diye bu hileci yuvasına girip sinir hastası olmak harbi büyük enayilik. Oyunun teknik tarafı ayrı leş, topluluğu ayrı leş. Valve bu saatten sonra bu çöp yığınını düzeltmez çünkü oyun bozuk haliyle bile deli gibi para basıyor, o yüzden sinir krizleri geçirmek yerine oyunu kökünden silmek en mantıklısı.