CS2 savunanlar acizdir, gözümde ifade özgürlükleri yoktur. Allah kimseyi CS2 savunacak kadar aciz duruma düşürmesin...
bu post bir ragebait değildir. Sadece gerçekleri söyleyeceğim. Aksini iddia eden kumar sitelerinde sürtebilir.
- Herhangi bir oyunda hile görmeme ihtimaliniz şu an yok.
Çevremdekiler bile hile yapıyor eğlenmek için. Keza hile yapmanın caydırıcılığı yok. Hileden yakalanırsan 1 hafta time-out yiyorsun. Üçüncü uyarıda mı ne ban yiyor olman lazım.
- Herhangi bir DM'de bot görmeme ihtimaliniz de yok. İşin garibi bazı botlar otomatik olarak F2 basıyor.
Bundan önce izleyiciye geçerek oyundan düşmelerini sağlayabiliyorduk ama şu an çalışmıyor.
- Yeni eklenen animagraph 2 sistemi bozuk çalışıyor. Elemanlar üzüm bağına girmiş domuz gibi sağ sola sıkıp isabetli vuruş yapıyor. Adam bana bakmıyor aloo!
Strafe yapan var ancak karakter animasyonları o kadar iğrenç ki Strafe'deki o sıfır noktası yok. Adam yana doğru kayıyor bildiğin. Bana bakmaması da mumu dikiyor. Kimse bana o elemanın strafe yaptığına inandıramaz.
- "FACEIT oyna kanka" Valve'ın yapması gerekeni yapan 3. parti bir araç. Özellikle bazıları CS'yi FACEIT sanıyor. Yazık ne diyeyim.
Bunu sadece oyuncular değil, YouTuber/Influncerlar ve kumar yayıncıları da yapıyor.
Ustam haftada 1-2 kez girip, kasayı düşürüp hayatıma devam etmek istiyorum sadece. Neden her seferinde Doom guy olup cehenneme dalar gibi birilerinin yedi sülalesine söverek sakinleşmeye çalışıyorum. Şu son çıkan CoD: Bo bundan iyidir yemin ediyorum. CS2'nin 1M civarı anlık oynanması var?
CS2'den uzak, iyi sosyaller.