Yer
İstanbul
CS2 açarken oyun video ekranında bazen takılarak yani donarak menüye gidiyor ya da hiç ilerlemiyor. CTRL+alt+delete yaparak görev yöneticisine ve masaüstüne gidip alttan oyuna tekrar girince düzeliyor. Bunu nasıl çözebiliriz? Dosya doğrulamayı denemedim, ekran kartı sürücüsü eski biraz. Bunlardan dolayı yapar mı?
Windows 10 kullanıyorum bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerini belirtin. Genelde bu durum oyun HDD diskine kurulu oldugunda yasanabiliyor. Ayrica oyunun giriste onerdigi gibi sürücüleri güncelleyin, güncel sürücüler cogu zaman daha iyidir.

Hocam oyun 870 EVO diske kurulu. Başlangıç seçeneklerinde şunu yap dediğiniz bir ayar var mı?
Sürücüler biraz eski olabilir evet ama yakın zamanda sıfırdan temiz kurulum Windows 11'e geçeceğim. Bu arada sadece CS'2 de oluyor bu durum hocam.

Sistem;
Ryzen 5 5600
RX 6600XT
2×8 3200MHz RAM
MSI B450 A-PRO
XPG S40G 256 GB M.2 SSD
Samsung 870 EVO 500GB SSD
WD Blue 500 GB HDD

Hocam oyun 870 EVO diske kurulu. Başlangıç seçeneklerinde şunu yap dediğiniz bir ayar var mı?
Sürücüler biraz eski olabilir evet ama yakın zamanda sıfırdan temiz kurulum Windows 11'e geçeceğim. Bu arada sadece CS'2 de oluyor bu durum hocam.

Sistem;
Ryzen 5 5600
RX 6600XT
2×8 3200MHz RAM
MSI B450 A-PRO
XPG S40G 256 GB M.2 SSD
Samsung 870 EVO 500GB SSD
WD Blue 500 GB HDD

Windows 11'e geçmeden önce basitçe sürücü güncelleyip denemek daha kolay olacak bence. Öbür türlü bu seçeneği es geçersek bu sefer de 870 EVO'nun S.M.A.R.T verilerine bakmanız gerekecek.

İntro komutu için de;

"-novid" komutunu başlangıç kısmına girebilirsin. İntroyu atlamana yariyordu yanilmiyorsam. En azından GO'da böyleydi.

Windows 11'e geçmeden önce basitçe sürücü güncelleyip denemek daha kolay olacak bence. Öbür türlü bu seçeneği es geçersek bu sefer de 870 EVO'nun S.M.A.R.T verilerine bakmanız gerekecek.

İntro komutu için de;

"-Novid" komutunu başlangıç kısmına girebilirsin. İntroyu atlamana yariyordu yanilmiyorsam. En azından GO'da böyleydi.

870 EVO'ya başka oyunlarda kurulu hocam. Onlarda bir problem olmadı, bana kalırsa CS 2 ile alakalı bir sorun var. Çünkü oyunların sadece birinde yapması garip.
-Novid komutu CS2'de de işe yarıyor diye biliyorum bende.