Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İsrail
Merhaba arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama bu oyun bozuk gibi. Normalde 144 FPS sabit oynadığım oyun son güncellemeler ile 144 ile başlıyorum 130, 120, 100, 80'e iniyor ve deli ediyor insanı. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Ayarlarım ve sistemim böyle. Diğer oynadığım oyunlar da sorun yok, tek bu oyun böyle.
  • i5 11400H
  • 16 GB RAM 3200 MHz
  • 3050 Ti 4 GB 85 WATT
1751222873685.webp

1751222920642.webp

1751222976997.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
CS'de hudlarla ilgili bir performans problemi var. Canımızı, silahımızı mermimizi vs. gösteren hudların etrafına bir efekt koymuş Valve. Bu efekt yüzünden oyunda zaman geçtikçe FPS düşüşü oluyor. Sorununuz bununla ilgili de olabilir. Bu sorunun çözümü şu anlık yok, Valve düzeltecek.
Nvidia Reflex'i kapatınca FPS düzeldi. Maç şu an bitti ve 144 FPS sabit oynadım düşüş olmadı iyi gibi.
1751225538895.webp
Ben PTM7950 denenmesinden yanayım. Monster cihazların soğutması pek iyi olmuyor. Zaten Intel işlemcilerin h serisi de çok fazla ısınıyor.

Isınma kaynaklı performans sorununa karşı çözüm olarak grafik kısıtlamak mantıklı bir çözüm önerisi değil.

Grafik kısıtlarsan GPU az watt çeker daha soğuk çalışır. Aynı soğutmada olduğundan CPU da soğur dolaylı yoldan.
Denemekten zarar gelmez deneyin. En alttaki FSR ayarı kapalı kalanlar en düşük şekilde deneyin. 400 civarı FPS alıyorum bir kez bile grafikleri yükseltsem mi demedim CS'de o da ayrı.

CS'de hudlarla ilgili bir performans problemi var. Canımızı, silahımızı mermimizi vs. gösteren hudların etrafına bir efekt koymuş Valve. Bu efekt yüzünden oyunda zaman geçtikçe FPS düşüşü oluyor. Sorununuz bununla ilgili olabilir. Bu sorunun çözümü şu anlık yok, Valve düzeltecek.

CS'de hudlarla ilgili bir performans problemi var. Canımızı, silahımızı mermimizi vs. gösteren hudların etrafına bir efekt koymuş Valve. Bu efekt yüzünden oyunda zaman geçtikçe FPS düşüşü oluyor. Sorununuz bununla ilgili de olabilir. Bu sorunun çözümü şu anlık yok, Valve düzeltecek.
Nvidia Reflex'i kapatınca FPS düzeldi. Maç şu an bitti ve 144 FPS sabit oynadım düşüş olmadı iyi gibi.
1751225538895.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm