Neden 70 dolarlık bıçak önerisi dersem daha uygun olur anlamadım70 dolarlık bıçak önerisi derseniz daha uygun olur.
Yani, Steam çok fazla komisyon alıyor satarken. Orasını daha detaylı araştırabilirsiniz hangisi daha avantajlı olur diye ama satarken Steam'in komisyon aldığını unutmayın.
Detaylar
Kim cevapladı?Kayraa
Başarılı
Çünkü Steam'de item satarken para cüzdana düşüyor, cüzdandaki para da karta çekilmiyor. İnsanlar skinlerini gerçek paraya çevirmek için 3. parti siteler kullanıyor. Haliyle komisyonlar da az olduğu için daha ucuza satıyorlar. %30 oranında daha düşük fiyatlı satıyorsunuz. Ama alırken de %30 indirimle alıyorsunuz.Neden 70 dolarlık bıçak önerisi dersem daha uygun olur anlamadım
Çünkü Steam'de item satarken para cüzdana düşüyor, cüzdandaki para da karta çekilmiyor. İnsanlar skinlerini gerçek paraya çevirmek için 3. parti siteler kullanıyor. Haliyle komisyonlar da az olduğu için daha ucuza satıyorlar. %30 oranında daha düşük fiyatlı satıyorsunuz. Ama alırken de %30 indirimle alıyorsunuz.
En mantıklısı csfloatdan satıp almak mı yani?
Koneko Toujou
Üstün
Neden 70 dolarlık bıçak önerisi dersem daha uygun olur anlamadım
Steam'de de csfloat da da kesinti olacak. Bu yüzden siz 100 dolar hesapladığınızda elinize 100 dolar geçmiyor %25 stam alıyor. 75 dolarlık bir bıçak olarak da Shadow daggers parlak su ya da kancalı bıçak alazlanmış önerebilirim. Onun dışında kalanlar ne oyunda güzel gözüküyor ne de yatırımlık alınır
Steam'de de csfloat da da kesinti olacak. Bu yüzden siz 100 dolar hesapladığınızda elinize 100 dolar geçmiyor %25 stam alıyor. 75 dolarlık bir bıçak olarak da Shadow daggers parlak su ya da kancalı bıçak alazlanmış önerebilirim. Onun dışında kalanlar ne oyunda güzel gözüküyor ne de yatırımlık alınır.
Skinler zaten 135 dolar 140 dolar falan o yüzden 100 dolarlık istedim 100 dolar bandında ne önerirsiniz? Biraz yukarısı sıkıntı yapmaz 10 dolar falan.
emilbreivik
Uzman
Gamesatış'da 4.150 TL'ye Huntsman Freehand var. Skin pek güzel gelmeyebilir size ama o bütçede Gut Knife alacağıma Huntsman alırım.
Koneko Toujou
Üstün
Skinler zaten 135 dolar 140 dolar falan o yüzden 100 dolarlık istedim 100 dolar bandında ne önerirsiniz? Biraz yukarısı sıkıntı yapmaz 10 dolar falan.
O zaman seçenekler şöyle:
O zaman seçenekler şöyle:
Huntsman bowie ya da gut knife bakacağım sanırsam ele alma animasyonları falan gayet iyi. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Kayraa
Başarılı
Bowie çok büyük, 4:3 oynarken kötü görünüyor. Huntsman Knife ve Gut Knife'ın animasyonları aynı, bıçak yapısı olarak Huntsman Knife bana daha çekici geliyor. Ben bıçak alacak olsam Huntsman Knife Black Laminate'e bir göz gezdirirdim.Huntsman bowie ya da gut knife bakacağım sanırsam ele alma animasyonları falan gayet iyi. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Koneko Toujou
Üstün
Huntsman bowie ya da gut knife bakacağım sanırsam ele alma animasyonları falan gayet iyi. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Ben olsam bıçak almazdım da illaki bir şey seçeceksem Shadow daggers lore alırdım. Hem kült seri hem güzel gözüküyor.