S Slawdzz Üyecik Katılım 17 Temmuz 2025 Mesajlar 6 Çözümler 1 Beğeniler 0 17 Temmuz 2025 #1 Merhaba arkadaşlar CS'de 2.sezon bitti. Ancak bana madalya vermedi. 15k puana kadar kasmıştım, neden böyle oldu?
Merhaba arkadaşlar CS'de 2.sezon bitti. Ancak bana madalya vermedi. 15k puana kadar kasmıştım, neden böyle oldu?
Çözüm S S Slawdzz 18 Temmuz 2025 Olay çözüldü. Sanırım takımdaki hileci biri yüzünden 20 saatlik ban yemiştim, onun için alamıyorum muhtemelen. Videoda gördüm.
Olay çözüldü. Sanırım takımdaki hileci biri yüzünden 20 saatlik ban yemiştim, onun için alamıyorum muhtemelen. Videoda gördüm.
dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.772 Çözümler 18 Beğeniler 2.964 Yer Little Saint James 17 Temmuz 2025 #2 Oyuna bir kez girmen lazım en az. Girdiysen de aktif bir rankinin olması gerekiyordu sezon bittiğinde. Artı 0 Eksi
Oyuna bir kez girmen lazım en az. Girdiysen de aktif bir rankinin olması gerekiyordu sezon bittiğinde.
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.559 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.122 17 Temmuz 2025 #3 25 maç tamamladınız mı? Daha doğrusu 25 maç kazanmış olmanız lazım. Artı 0 Eksi
KS KS S Slawdzz Üyecik Katılım 17 Temmuz 2025 Mesajlar 6 Çözümler 1 Beğeniler 0 17 Temmuz 2025 #4 sirius dedi: 25 maç tamamladınız mı? Daha doğrusu 25 maç kazanmış olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... 105 maç kazanmıştım aktif rankimda vardı ama. 15k dan düşüktu ondan olabilir mi acaba Artı 0 Eksi
sirius dedi: 25 maç tamamladınız mı? Daha doğrusu 25 maç kazanmış olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... 105 maç kazanmıştım aktif rankimda vardı ama. 15k dan düşüktu ondan olabilir mi acaba
dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.772 Çözümler 18 Beğeniler 2.964 Yer Little Saint James 17 Temmuz 2025 #5 Slawdzz dedi: 15k'dan düşüktu ondan olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Yok hocam puanın bir önemi yok 1000 bile olsa verirdi. Artı 0 Eksi
Slawdzz dedi: 15k'dan düşüktu ondan olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Yok hocam puanın bir önemi yok 1000 bile olsa verirdi.
Can Yılmaz 20 Çalışkan Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 67 Çözümler 1 Beğeniler 30 Yer Hamburg, Germany 17 Temmuz 2025 #6 En son ne zaman seçkin maç girdiniz? 25 Galibiyeti geçen ve aktif derecesi olan herkese bu madalya veriliyor, gelmediyse desteğe yazın. Artı 0 Eksi
En son ne zaman seçkin maç girdiniz? 25 Galibiyeti geçen ve aktif derecesi olan herkese bu madalya veriliyor, gelmediyse desteğe yazın.
KS KS S Slawdzz Üyecik Katılım 17 Temmuz 2025 Mesajlar 6 Çözümler 1 Beğeniler 0 18 Temmuz 2025 #7 Can Yılmaz 20 dedi: En son ne zaman seçkin maç girdiniz? 25 galibiyeti geçen ve aktif derecesi olan herkese bu madalya veriliyor, gelmediyse desteğe yazın. Genişletmek için tıkla... En son sezon bitmeden 2 gün önce girdim desteğe yazdım cevap bekliyorum. Artı 0 Eksi
Can Yılmaz 20 dedi: En son ne zaman seçkin maç girdiniz? 25 galibiyeti geçen ve aktif derecesi olan herkese bu madalya veriliyor, gelmediyse desteğe yazın. Genişletmek için tıkla... En son sezon bitmeden 2 gün önce girdim desteğe yazdım cevap bekliyorum.
Can Yılmaz 20 Çalışkan Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 67 Çözümler 1 Beğeniler 30 Yer Hamburg, Germany 18 Temmuz 2025 #8 Slawdzz dedi: En son sezon bitmeden 2 gün önce girdim desteğe yazdım cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, umarım alırsınız. Ben sezon yenilendiği gün yani 2 gün önce girdim ve madalyayı verdi. Bir hata olmuştur, alırsınız. Artı 0 Eksi
Slawdzz dedi: En son sezon bitmeden 2 gün önce girdim desteğe yazdım cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, umarım alırsınız. Ben sezon yenilendiği gün yani 2 gün önce girdim ve madalyayı verdi. Bir hata olmuştur, alırsınız.
KS KS S Slawdzz Üyecik Katılım 17 Temmuz 2025 Mesajlar 6 Çözümler 1 Beğeniler 0 18 Temmuz 2025 #9 Olay çözüldü. Sanırım takımdaki hileci biri yüzünden 20 saatlik ban yemiştim, onun için alamıyorum muhtemelen. Videoda gördüm. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Olay çözüldü. Sanırım takımdaki hileci biri yüzünden 20 saatlik ban yemiştim, onun için alamıyorum muhtemelen. Videoda gördüm.
Can Yılmaz 20 Çalışkan Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 67 Çözümler 1 Beğeniler 30 Yer Hamburg, Germany 18 Temmuz 2025 #10 Slawdzz dedi: Olay çözüldü. Sanırım takımdaki hileci biri yüzünden 20 saatlik ban yemiştim, onun için alamıyorum muhtemelen. Videoda gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam takımdaki hile yapan adam yüzünden sen niye ban yedin? Takıma hile gelirse direkt kickleyin ya da hiç oynamayın. (Oyun sonuna kadar) Biz kicklemiştik. Artı 0 Eksi
Slawdzz dedi: Olay çözüldü. Sanırım takımdaki hileci biri yüzünden 20 saatlik ban yemiştim, onun için alamıyorum muhtemelen. Videoda gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam takımdaki hile yapan adam yüzünden sen niye ban yedin? Takıma hile gelirse direkt kickleyin ya da hiç oynamayın. (Oyun sonuna kadar) Biz kicklemiştik.