Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?dalmatianpelican
Yetkin
Oyuna bir kez girmen lazım en az. Girdiysen de aktif bir rankinin olması gerekiyordu sezon bittiğinde.
105 maç kazanmıştım aktif rankimda vardı ama. 15k dan düşüktu ondan olabilir mi acaba25 maç tamamladınız mı? Daha doğrusu 25 maç kazanmış olmanız lazım.
dalmatianpelican
Yetkin
Yok hocam puanın bir önemi yok 1000 bile olsa verirdi.
Can Yılmaz 20
Çalışkan
En son ne zaman seçkin maç girdiniz? 25 Galibiyeti geçen ve aktif derecesi olan herkese bu madalya veriliyor, gelmediyse desteğe yazın.
En son ne zaman seçkin maç girdiniz? 25 galibiyeti geçen ve aktif derecesi olan herkese bu madalya veriliyor, gelmediyse desteğe yazın.
En son sezon bitmeden 2 gün önce girdim desteğe yazdım cevap bekliyorum.
Can Yılmaz 20
Çalışkan
Tamamdır, umarım alırsınız. Ben sezon yenilendiği gün yani 2 gün önce girdim ve madalyayı verdi. Bir hata olmuştur, alırsınız.En son sezon bitmeden 2 gün önce girdim desteğe yazdım cevap bekliyorum.
Can Yılmaz 20
Çalışkan
Hocam takımdaki hile yapan adam yüzünden sen niye ban yedin? Takıma hile gelirse direkt kickleyin ya da hiç oynamayın. (Oyun sonuna kadar) Biz kicklemiştik.Olay çözüldü. Sanırım takımdaki hileci biri yüzünden 20 saatlik ban yemiştim, onun için alamıyorum muhtemelen.Videoda gördüm.