A ardasela Uzman Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 77 Beğeniler 29 1 Nisan 2025 #1 20 dolara kadar AK-47 ve M4A4 için hangi skinleri alırsam daha güzel olur? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
K Ken Carson Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 476 Beğeniler 304 Yer İstanbul, Suadiye 1 Nisan 2025 #2 Nightwish veya Headshot bakabilirsin AK için. Legion çok baydı bence.
Rebellsx12 Çalışkan Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 2 1 Nisan 2025 #3 Temukau, ın living color, Neo-noir bence güzel.
Kayraa Başarılı Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 1.089 Çözümler 7 Beğeniler 690 1 Nisan 2025 #4 Hangi renk envanter diziyorsun? Neo Noir, Slate gibi skinler bence fiyatına göre harika.
abdullahdemir Uzman Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 48 Beğeniler 20 1 Nisan 2025 #5 Frontside misty veya Headshot AK için, M4'e Desolate Space, Buzz Kill, Neo Noir, Dragon King, Temukau.
Frontside misty veya Headshot AK için, M4'e Desolate Space, Buzz Kill, Neo Noir, Dragon King, Temukau.
KS KS A ardasela Uzman Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 77 Beğeniler 29 1 Nisan 2025 #6 Kayraa dedi: Hangi renk envanter diziyorsun? Neo Noir, Slate gibi skinler bence fiyatına göre harika. Genişletmek için tıkla... Hocam mor deniyorum ama tavsiyelere göre bakıyorum daha çok
Kayraa dedi: Hangi renk envanter diziyorsun? Neo Noir, Slate gibi skinler bence fiyatına göre harika. Genişletmek için tıkla... Hocam mor deniyorum ama tavsiyelere göre bakıyorum daha çok
Kayraa Başarılı Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 1.089 Çözümler 7 Beğeniler 690 1 Nisan 2025 #7 ardasela dedi: Hocam mor deniyorum ama tavsiyelere göre bakıyorum daha çok Genişletmek için tıkla... Neo-Noir mor denilebilir. Ayrıca AK için Barok Moru'na bakabilirsin.
ardasela dedi: Hocam mor deniyorum ama tavsiyelere göre bakıyorum daha çok Genişletmek için tıkla... Neo-Noir mor denilebilir. Ayrıca AK için Barok Moru'na bakabilirsin.
KS KS A ardasela Uzman Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 77 Beğeniler 29 1 Nisan 2025 #8 Ken Carson dedi: Nightwish veya Headshot bakabilirsin AK için. Legion çok baydı bence. Genişletmek için tıkla... Hocam peki 20 dolara awp alsanız ne alırdınız onu da sorayım. Kayraa dedi: Neo-Noir mor denilebilir. Ayrıca AK için Barok Moru'na bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Neo-Noir gerçekten güzel ve Desolate Space de fiyatına göre güzel geldi bana aralarında kalmadım değil.
Ken Carson dedi: Nightwish veya Headshot bakabilirsin AK için. Legion çok baydı bence. Genişletmek için tıkla... Hocam peki 20 dolara awp alsanız ne alırdınız onu da sorayım. Kayraa dedi: Neo-Noir mor denilebilir. Ayrıca AK için Barok Moru'na bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Neo-Noir gerçekten güzel ve Desolate Space de fiyatına göre güzel geldi bana aralarında kalmadım değil.
Kayraa Başarılı Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 1.089 Çözümler 7 Beğeniler 690 1 Nisan 2025 #9 Daha pahalı istersen ak neon devrimi de bakabilirsin.
K Ken Carson Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 476 Beğeniler 304 Yer İstanbul, Suadiye 1 Nisan 2025 #10 ardasela dedi: Hocam peki 20 dolara awp alsanız ne alırdınız onu da sorayım. Neo-Noir gerçekten güzel ve Desolate Space de fiyatına göre güzel geldi bana aralarında kalmadım değil. Genişletmek için tıkla... AWP skinlerine pek bakmadım ama Atheris, Mortis ve Exoskeleton sevdiğim skinlerdi.
ardasela dedi: Hocam peki 20 dolara awp alsanız ne alırdınız onu da sorayım. Neo-Noir gerçekten güzel ve Desolate Space de fiyatına göre güzel geldi bana aralarında kalmadım değil. Genişletmek için tıkla... AWP skinlerine pek bakmadım ama Atheris, Mortis ve Exoskeleton sevdiğim skinlerdi.