Tam 1995 elo’da 10 level olmak üzereyken 9 maç lose streak atınca 3-4 ay boyu Faceit oynamamıştım. Benim gibi abartmadan kısa bir ara vermeniz doğru olur diye düşünüyorum.

Verdim zaten, yok yine olmuyor.
Denemek için arkadaşı oynattım 45 vurmasına rağmen 13-11 kaybetti.
Hocam gerçekten hayatta bir akış olduğuna inanıyorum. Bu dini inançtan, dünya enerjisinden felan bağımsız. 15 senedir online oyunlarda süre geçirmiş biri olarak, oynadığım her online oyunda "Elohell" denilen, LOL tabiriyle aralıksız kayıplar yaşadım. Bazen gerçekten oyun, nasıl beceriyor, nasıl yapıyor bilmiyorum ama seni bir şekilde kayba itiyor. Bu Fifa'da bile "Momentum" adıyla geçen saçma bir olay var. İnsanlar çok kazandığın zaman, oyun seni biraz geriye çekiyor algoritmik olarak diyor ama ben buna da inanmıyorum. 3 kere üst üste lose alıyorum ona rağmen 4. oyunda da adamı ittirmeye devam ediyor. Gerçekten oyunlarda böyle bir inancım var, PUBG'de bile 1-2 saat keyif alalım diyoruz, önümüzdeki adama ateş edemiyoruz. Yani kısacası her oyunda, valo, cs go, fifa, pubg, lol heppsinde bu sorunu yaşadım ve online oynadıkça yaşamaya da devam ediyorum :D Ara vermen, hikayeli oyunlara bir süre kendini bırakman daha sağlıklı olur. Başka online oyuna geç diyemiyorum, öyle lanet bişey ki seni orada bile takip edebilir.

Sahsi fikrim CS tek basina oynalinabilecek bir FPS oyunu degil ozellikle ranked giriyorsan bir arkadas grubun olmali oynayabilecegin.

@Leon Scott Kennedy ile giriyoruz, 3 maymun taşımak kolay olmuyor.
Onun rankı düşük olmadığı için denk insanlar bulamıyoruz.

Tam 1995 elo’da 10 level olmak üzereyken 9 maç lose streak atınca 3-4 ay boyu Faceit oynamamıştım. Benim gibi abartmadan kısa bir ara vermeniz doğru olur diye düşünüyorum.
Verdim ama bana işlemiyor maalesef, 1 hafta ara verip sadece DM attım ve 9000 kill aldım, ama yine dayanamayıp başladım oynamaya.

Verdim ama bana işlemiyor maalesef, 1 hafta ara verip sadece DM attım ve 9000 kill aldım, ama yine dayanamayıp başladım oynamaya.
2 hafta boyu bilgisayarı bile kapalı tutun hocam bi sıfırlanın derim. Ben de batırdığım dönemlerde bilgisayarın başından kakıp gidiyor bir süre uzak duruyorum.