yvz Uzman Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 81 Beğeniler 20 Dün 23:40 #11 TRSancakTR dedi: Hocam peki atığınız üç aim mapinden en fazla hangisi aimime katkı sağlar? Hangisini önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam daha fazla içerik içerdiği için 5e_aimhub kullanın.
TRSancakTR dedi: Hocam peki atığınız üç aim mapinden en fazla hangisi aimime katkı sağlar? Hangisini önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam daha fazla içerik içerdiği için 5e_aimhub kullanın.
KS KS TRSancakTR Başarılı Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 99 Çözümler 3 Beğeniler 14 Dün 23:47 #12 yvz dedi: Hocam daha fazla içerik içerdiği için 5e_aimhub kullanın. Genişletmek için tıkla... Peki hangi modları kullanmalıyım daha çok?
yvz dedi: Hocam daha fazla içerik içerdiği için 5e_aimhub kullanın. Genişletmek için tıkla... Peki hangi modları kullanmalıyım daha çok?
yvz Uzman Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 81 Beğeniler 20 Dün 23:49 #13 TRSancakTR dedi: Peki hangi modları kullanmalıyım daha çok? Genişletmek için tıkla... Hocam recoil, peek, minigames ve warmup modlarını kullanıyorum ben Minigames kısmında soldaki top vurma kısmını kullanın, diğeri reflex testi
TRSancakTR dedi: Peki hangi modları kullanmalıyım daha çok? Genişletmek için tıkla... Hocam recoil, peek, minigames ve warmup modlarını kullanıyorum ben Minigames kısmında soldaki top vurma kısmını kullanın, diğeri reflex testi