CS2'de aim geliştirme yöntemleri nelerdir?

TRSancakTR

Yetkin
Merhaba, CS2'de aimim bazen iyi bazen kötü oluyor. Geliştirmek istiyorum. Fast warmup atölye haritasında bot vuruyorum. Topluluk DM maçlarında doğduğum gibi ölüyorum. Ne yapmalıyım?

Bol bol FACEIT 7-8 levellerin olduğu DM sunucularında takılman lazım, bol bol FACEIT atman lazım.

İyi bir aimin en önemli noktası crosshair placement'tır. Bunun da önemli bir noktası ses kasmaktır. Öncelikle buna çalışın. Daha çok adam vurduğunuzu göreceksiniz.

Genel bir aim geliştirme programı yerine eksiklerini düzelten bir program oluştur. Bol bol geçmiş demolarını izle. Öldüğün pozisyonlarda hem kendi Pov'undan hem de rakip Pov'undan dürüst bir şekilde izle ve aim'indeki hataları öğren.

Bol bol FACEIT 7-8 levellerin olduğu DM sunucularında takılman lazım, bol bol FACEIT atman lazım.

Hocam seçkine para vermek istemiyorum çünkü FACEIT oynayacak kadar iyi oynayamıyorum. İyi oynasam hemen seçkin alıp FACEIT girerim zaten.

Hocam maç geçmişi nereden izleniyor?

Hocam maç geçmişi nereden izleniyor?

Seçkin olmadan var mıdır emin değilim ama ana menüde sol üstteki TV simgesine tıklayıp maçlarım sekmesinden varsa izleyebilirsin.
Ayrıca seçkin almanı da kesinlikle tavsiye ederim. Parasını düzenli oynarsan rahatça çıkarırsın.

DM'i sadece ısınma amaçlı kullanmayı öneririm. Aim geliştirmekte pek verimli bir yöntem değil.
Aslında agresif aime sahip oyuncular için gayet verimli. Özellikle prefire ve spray control için çok işlevli. 2-3 aydır doğru dürüst antrenman vs. yapmıyordum, FACEIT başladım direkt ve şu an 16-17 sabit vuruyorum her maç, ADR 100 civarında. Yavaş yavaş DM'lere de başlayıp elleri tamamen ısıtmayı düşünüyorum.
Hocam seçkine para vermek istemiyorum çünkü FACEIT oynayacak kadar iyi oynayamıyorum. İyi oynasam hemen seçkin alıp FACEIT girerim zaten.
Seçkin almanı öneririm, kendini amorti etmesi bir yana FACEIT için de önemli.

DM tabii ki tamamen sıfır etki değil, belli bir refleksi ve el sıcaklığını korur ama asıl mesele zaman/verim oranı. DM'de geçirdiğin süreyi atölye haritalarında (aim botz, recoil master) veya refrag.gg gibi prefire veya crosshair placement odaklı modlarda geçirirsen alacağın verim ve mekanik gelişim kat kat daha fazla olur. Maçtaki açıları ve gerçek çatışmaları simüle etmek her zaman daha hızlı level atlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…