Detaylar
Kim cevapladı?Reend
Başarılı
Renk paleti açısından bence oyunda eşi benzeri çok nadir. FT parasına değer bence.
Sıfırdan diziyorum. AK ile başlayacağım. Genel olarak açık mavi - mavi tonlarında olacak.Envanter ne renk? Bence og çıkartmalı redline akar.
ByNoGame'de 2.250 TL, fiyatı da iyi gibi.Renk paleti açısından bence oyunda eşi benzeri çok nadir. FT parasına değer bence.
Sıfırdan diziyorum. AK ile başlayacağım. Genel olarak açık mavi - mavi tonlarında olacak.
Mavinin kralı Frontside Misty'dir hocam.
CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money.
Sıfırdan diziyorum. AK ile başlayacağım. Genel olarak açık mavi - mavi tonlarında olacak.
ByNoGame'de 2.250 TL, fiyatı da iyi gibi.
Floatı kaç? CSfloatta 0.30 civar floatlılar 1980, 0.25 2070TL ye var. Fakat mavi-açık mavi diziyorsanız frontside misty alın.
Koneko Toujou
Üstün
ByNoGame'de 2.250 TL, fiyatı da iyi gibi.
Frontside Misty'i şiddetle öneririm.
Ben Aquamarin'i Frontside'dan daha çok seviyorum mesela. Öznel konular. Hoşunuza gideni alin bence.
Mavinin kralı Frontside Misty'dir hocam.
CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money.csfloat.com
Yani biraz kişisel ama benim için Akuamarin yerden yere vurur Frontside'ı. CS Float üzerinden alırım o zaman.Floatı kaç? CS floatta 0.30 civar floatlılar 1980, 0.25 2070TL ye var. Fakat mavi- açık mavi diziyorsanız frontside misty alın.
Yani biraz kişisel ama benim için Akuamarin yerden yere vurur Frontside'ı. CS Float üzerinden alırım o zaman.
Yani hocam hoşunuza ne giderse onu alın, ancak açık mavi-mavi olarak en iyisi frontsidedir şahsen.