michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.045 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 16 Mart 2026 #1 Felaket hoşuma gidiyor. Sağ olsun @Toby Fox üstüne aklımı çeldi bir de. Ne dersiniz? Görevde kullanılmış ve olabildiğince düşük float kovalayacağım.
Felaket hoşuma gidiyor. Sağ olsun @Toby Fox üstüne aklımı çeldi bir de. Ne dersiniz? Görevde kullanılmış ve olabildiğince düşük float kovalayacağım.
Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 16 Mart 2026 #2 Envanter ne renk? Bence og çıkartmalı redline akar.
Reend Başarılı Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 985 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 1.431 Yer Rook Islands 16 Mart 2026 #3 Renk paleti açısından bence oyunda eşi benzeri çok nadir. FT parasına değer bence.
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.045 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 16 Mart 2026 #4 Zeitnot dedi: Envanter ne renk? Bence og çıkartmalı redline akar. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan diziyorum. AK ile başlayacağım. Genel olarak açık mavi - mavi tonlarında olacak. Reend dedi: Renk paleti açısından bence oyunda eşi benzeri çok nadir. FT parasına değer bence. Genişletmek için tıkla... ByNoGame'de 2.250 TL, fiyatı da iyi gibi.
Zeitnot dedi: Envanter ne renk? Bence og çıkartmalı redline akar. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan diziyorum. AK ile başlayacağım. Genel olarak açık mavi - mavi tonlarında olacak. Reend dedi: Renk paleti açısından bence oyunda eşi benzeri çok nadir. FT parasına değer bence. Genişletmek için tıkla... ByNoGame'de 2.250 TL, fiyatı da iyi gibi.
Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 16 Mart 2026 #5 michaelscofield dedi: Sıfırdan diziyorum. AK ile başlayacağım. Genel olarak açık mavi - mavi tonlarında olacak. Genişletmek için tıkla... Mavinin kralı Frontside Misty'dir hocam. CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money. csfloat.com
michaelscofield dedi: Sıfırdan diziyorum. AK ile başlayacağım. Genel olarak açık mavi - mavi tonlarında olacak. Genişletmek için tıkla... Mavinin kralı Frontside Misty'dir hocam. CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money. csfloat.com
Leon Scott Kennedy Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 993 Çözümler 3 Beğeniler 982 16 Mart 2026 #6 michaelscofield dedi: Sıfırdan diziyorum. AK ile başlayacağım. Genel olarak açık mavi - mavi tonlarında olacak. ByNoGame'de 2.250 TL, fiyatı da iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Floatı kaç? CSfloatta 0.30 civar floatlılar 1980, 0.25 2070TL ye var. Fakat mavi-açık mavi diziyorsanız frontside misty alın.
michaelscofield dedi: Sıfırdan diziyorum. AK ile başlayacağım. Genel olarak açık mavi - mavi tonlarında olacak. ByNoGame'de 2.250 TL, fiyatı da iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Floatı kaç? CSfloatta 0.30 civar floatlılar 1980, 0.25 2070TL ye var. Fakat mavi-açık mavi diziyorsanız frontside misty alın.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.842 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 16 Mart 2026 #7 michaelscofield dedi: Sıfırdan diziyorum. AK ile başlayacağım. Genel olarak açık mavi - mavi tonlarında olacak. ByNoGame'de 2.250 TL, fiyatı da iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Frontside Misty'i şiddetle öneririm.
michaelscofield dedi: Sıfırdan diziyorum. AK ile başlayacağım. Genel olarak açık mavi - mavi tonlarında olacak. ByNoGame'de 2.250 TL, fiyatı da iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Frontside Misty'i şiddetle öneririm.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 16 Mart 2026 #8 Ben Aquamarin'i Frontside'dan daha çok seviyorum mesela. Öznel konular. Hoşunuza gideni alin bence.
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.045 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 16 Mart 2026 #9 Zeitnot dedi: Mavinin kralı Frontside Misty'dir hocam. CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money. csfloat.com Genişletmek için tıkla... Koneko Toujou dedi: Frontside Misty'i şiddetle öneririm. Genişletmek için tıkla... Leon Scott Kennedy dedi: Floatı kaç? CS floatta 0.30 civar floatlılar 1980, 0.25 2070TL ye var. Fakat mavi- açık mavi diziyorsanız frontside misty alın. Genişletmek için tıkla... Yani biraz kişisel ama benim için Akuamarin yerden yere vurur Frontside'ı. CS Float üzerinden alırım o zaman.
Zeitnot dedi: Mavinin kralı Frontside Misty'dir hocam. CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money. csfloat.com Genişletmek için tıkla... Koneko Toujou dedi: Frontside Misty'i şiddetle öneririm. Genişletmek için tıkla... Leon Scott Kennedy dedi: Floatı kaç? CS floatta 0.30 civar floatlılar 1980, 0.25 2070TL ye var. Fakat mavi- açık mavi diziyorsanız frontside misty alın. Genişletmek için tıkla... Yani biraz kişisel ama benim için Akuamarin yerden yere vurur Frontside'ı. CS Float üzerinden alırım o zaman.
Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 16 Mart 2026 #10 michaelscofield dedi: Yani biraz kişisel ama benim için Akuamarin yerden yere vurur Frontside'ı. CS Float üzerinden alırım o zaman. Genişletmek için tıkla... Yani hocam hoşunuza ne giderse onu alın, ancak açık mavi-mavi olarak en iyisi frontsidedir şahsen.
michaelscofield dedi: Yani biraz kişisel ama benim için Akuamarin yerden yere vurur Frontside'ı. CS Float üzerinden alırım o zaman. Genişletmek için tıkla... Yani hocam hoşunuza ne giderse onu alın, ancak açık mavi-mavi olarak en iyisi frontsidedir şahsen.