CS2'de arkadaşım VAC ban yerse ben de yer miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kayraa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 570
  • Etiketler Etiketler
    ban cs2 vac

Kayraa

Başarılı
Arkadaşım skinchanger kullanacak, o VAC ban yerse onunla aynı maçta olduğum ve aynı takımda bulunduğum için ben de ban yer miyim?

Arkadaşım skinchanger kullanacak, o VAC ban yerse onunla aynı maçta olduğum ve aynı takımda bulunduğum için ben de ban yer miyim?
Size katkı sağlamadığı için ban yemezsiniz muhtemelen de arkadaşınız neden SC kullanıyor? Ban yemek için mi uğraşıyor?

Size katkı sağlamadığı için ban yemezsiniz muhtemelen de arkadaşınız neden SC kullanıyor? Ban yemek için mi uğraşıyor?
Valla orasını bilemiyorum, ben kullanmamasını tavsiye ettim kendisine ama bıçak istiyormuş. Ben ban yer miyim onu bilemiyorum.

Valla orasını bilemiyorum, ben kullanmamasını tavsiye ettim kendisine ama bıçak istiyormuş. Ben ban yer miyim onu bilemiyorum.
Yemezsin. Arkadaşın umarım ban yer de aklı başına gelir. Bıçak değil ban istiyor o.

Skinchanger´dan ban yeme ihtimali oyun içinde hile açanlara karşı düşük. Arkadaşınız bedava hile indirdiyse bir süre sonra Windows masaüstü hesabı gidebilir.

Skinchanger´dan ban yeme ihtimali oyun içinde hile açanlara karşı düşük. Arkadaşınız bedava hile indirdiyse bir süre sonra Windows masaüstü hesabı gidebilir.
Paralı skinchanger kullanacakmış, adını vermeyeyim ama bilinir diyor.

Oyun dosyalarına doğrudan müdahale ettiği için Steam hesabı VAC ban yiyebilir kullanmanızı tavsiye etmem.
Ben asla kullanmam zaten, o riski göze almam ama arkadaşım kullanmayı düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…