Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Size katkı sağlamadığı için ban yemezsiniz muhtemelen de arkadaşınız neden SC kullanıyor? Ban yemek için mi uğraşıyor?Arkadaşım skinchanger kullanacak, o VAC ban yerse onunla aynı maçta olduğum ve aynı takımda bulunduğum için ben de ban yer miyim?
Ssoulstealler59
Uzman
Hayır. Ancak Valve'nın sağı solu belli olmuyor siz yine de dikaktli olun.
Kayraa
Başarılı
Valla orasını bilemiyorum, ben kullanmamasını tavsiye ettim kendisine ama bıçak istiyormuş. Ben ban yer miyim onu bilemiyorum.Size katkı sağlamadığı için ban yemezsiniz muhtemelen de arkadaşınız neden SC kullanıyor? Ban yemek için mi uğraşıyor?
SF26
Üstün
Yemezsin. Arkadaşın umarım ban yer de aklı başına gelir. Bıçak değil ban istiyor o.Valla orasını bilemiyorum, ben kullanmamasını tavsiye ettim kendisine ama bıçak istiyormuş. Ben ban yer miyim onu bilemiyorum.
Arkadaşım skinchanger kullanacak, o VAC ban yerse onunla aynı maçta olduğum ve aynı takımda bulunduğum için ben de ban yer miyim?
Skinchanger´dan ban yeme ihtimali oyun içinde hile açanlara karşı düşük. Arkadaşınız bedava hile indirdiyse bir süre sonra Windows masaüstü hesabı gidebilir.
Kayraa
Başarılı
Paralı skinchanger kullanacakmış, adını vermeyeyim ama bilinir diyor.Skinchanger´dan ban yeme ihtimali oyun içinde hile açanlara karşı düşük. Arkadaşınız bedava hile indirdiyse bir süre sonra Windows masaüstü hesabı gidebilir.
Paralı skinchanger kullanacakmış, adını vermeyeyim ama bilinir diyor.
Oyun dosyalarına doğrudan müdahale ettiği için Steam hesabı VAC ban yiyebilir kullanmanızı tavsiye etmem.
Kayraa
Başarılı
Ben asla kullanmam zaten, o riski göze almam ama arkadaşım kullanmayı düşünüyor.Oyun dosyalarına doğrudan müdahale ettiği için Steam hesabı VAC ban yiyebilir kullanmanızı tavsiye etmem.
Ban yemezsin. Oynadığın maçlar silinebilir belki..