vektor

Çalışkan
Herkese selam. CS2'de Bluetooth kulaklığımı bağlıyorum, bana ses geliyor ama benim sesim karşı tarafa gitmiyor. Bu arada Bluetooth kulaklığım telefona bağlıyken mikrofonu çalışıyor. Bilgisayara bağlıyken Google'da sesli arama bile çalışıyor ama CS2'de çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
oyun içinde mikrofon ayarları kısmında cihazı seçmeyi denediniz mi ? bazen otomatik olarak varsayılan cihaz veya varsa başka ses cihazına atayabiliyor bu yüzden çalışmıyor.

oyun içinde mikrofon ayarları kısmında cihazı seçmeyi denediniz mi ? bazen otomatik olarak varsayılan cihaz veya varsa başka ses cihazına atayabiliyor bu yüzden çalışmıyor.
Denedim bu defa da hiç ses gelmiyor

Kablolu kulaklık kullanabilirsiniz. Benim de Bluetooth kulaklığımı var lakin oyunlarda kullanmıyorum zira bu pek sağlıklı değil benim gözümde.
Kablolu da denedim olmuyor.

CS2'yi windows üzerinden direkt şu cihazdan çalıştır diye atamış olabilirsiniz. Ses düzey karıştırıcısı üzerinden kontrol sağlar mısınız?
1759236549020.webp

1759236628673.webp
CS2 ses ayarlarınızı da benimkisi gibi yapın ardından aşşağıdaki gibi kulaklığınızı seçin.
1759236665477.webp