Techolay moderatörleri CS2 hile konusunda ne kadar bilgili ki? Bu işin içinde olmayan birisi, veya daha önce uğraşmamış birisi ne kadar detaylı bilecek? :D

VAC Live ban sıralaması şu şekilde:

20saat, 1 hafta, 31 gün, 181 gün.

Her ban yemeden geçirdiğiniz bir hafta için bir kademe azalır. Haliyle 20 saat ban yiyen birisi 2 hafta oynadığında ban yemeden sonraki banı yeniden 20 saat olur.

181 gün ban yiyen birisi banı bittiğinde yine 20 saat ile başlar.

VacLive banları sizin banınızı kalıcı yapmaz, Valve yetkilileri oyununuzu izlemez. Sadece ufak bir tatile çıkarsınız o kadar.

Başka bir yolu yok. Para yatırıp skin alacaksın. 5-10 dolar etki etmiyorsa 50 dolar atacaksın. Maalesef durum bu şu an CS2'de. Seçkin oynanacak gibi değil zaten. Arkadaşlarınla FACEIT geçmeni öneririm.

Bu konuya bakar mısınız hocam kaynak olarak ne iletmişler, garip gerçekten. CS2 oynayan herkes biliyor zaten böyle bir olay olduğunu.

@avkila.tech yanlış bilgi: Yüksek bütçeli skinler satın almak güven faktörünü yükseltmez, tek yol da bu değildir. Kaynak: Steam Destek :: CS2 - Güven Faktörü Eşleştirmesi

Yazdıkları mesaja bakın, komedi. :hehehe:

VacLive banları sizin banınızı kalıcı yapmaz, Valve yetkilileri oyununuzu izlemez. Sadece ufak bir tatile çıkarsınız o kadar.

İşin garip kısmı eskiden en azından kalıcı VAC yiyorlardı, ow ile veya manuel, oto şimdi o da yok bunları bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Ow neden kalktı mesela. Neden VAC live sadece süreli ban atıyor.

CS2 rezilliktir. Öyle ki dandik Valorant'ın anti Cheat'i bile daha iyi bu VAC denen illetten. Maalesef organize olup değişiklik yaptıramıyoruz. Organize olmak istesek bir tanesi çıkıp "yo, ben memnunum" diyor.

Valorant anticheati kadar illet bir şey yok ne Linux desteği var ne eski Windows desteği var Windows 11'de TPM Secure Boot UEFI şart koşuyor normalde burada küfürler yağardım vanguarda ama kurallar izin vermiyor inşallah Riot Games batar Valve kraldır ya.

Bu konuya bakar mısınız hocam kaynak olarak ne iletmişler, garip gerçekten. CS2 oynayan herkes biliyor zaten böyle bir olay olduğunu.

@avkila.tech yanlış bilgi: Yüksek bütçeli skinler satın almak güven faktörünü yükseltmez, tek yol da bu değildir. Kaynak: Steam Destek :: CS2 - Güven Faktörü Eşleştirmesi

Yazdıkları mesaja bakın, komedi. :hehehe:

İşin garip kısmı eskiden en azından kalıcı VAC yiyorlardı, ow ile veya manuel, oto şimdi o da yok bunları bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Ow neden kalktı mesela. Neden VAC live sadece süreli ban atıyor.
Aslında evet. "Skin almak" yükseltmez. Steam'e para yatırmak lazım. Eğer ki "TotalSpend" değeriniz 350 doların altında ise yeşil güven faktörünüz olmaz. Ha olur, ama kırılgan olur 2 rapora yine kırmızı olur. Başka hesaplardan gelen ya da 3. parti sitelerden gelen skinler isterse milyonluk skinler olsun TotalSpend değeri >350 değil ise olmaz.

OW kalkmasının sebebi Valve'nin bedava bir şey verme korkusu falandır herhalde bilemiyorum. Normalde yapay zeka destekli anticheatler kalıcı ban atamaz, atmamalı. Aslında geçici ban da atmamalı. Hata payı var. İnsanda da hata payı var, ama telafi edilebilir.

OW geri gelirse olacak şey şu, herkes ZORUNLU olarak hilelerini gizlemeye başlar. Gizlemeyenler ban yer ve sana telafi verilir oynadığın maç için. Vaclive ise sadece geçici ban atıyor ki o banın güven faktörüne, ne bileyim parana, profiline hiç bir etkisi yok. Süreyi bekle geri MM gir oyna.

Aslında evet. "Skin almak" yükseltmez. Steam'e para yatırmak lazım. Eğer ki "TotalSpend" değeriniz 350 doların altında ise yeşil güven faktörünüz olmaz. Ha olur, ama kırılgan olur 2 rapora yine kırmızı olur. Başka hesaplardan gelen ya da 3. parti sitelerden gelen skinler isterse milyonluk skinler olsun TotalSpend değeri >350 değil ise olmaz.

OW kalkmasının sebebi Valve'nin bedava bir şey verme korkusu falandır herhalde bilemiyorum. Normalde yapay zeka destekli anticheatler kalıcı ban atamaz, atmamalı. Aslında geçici ban da atmamalı. Hata payı var. İnsanda da hata payı var, ama telafi edilebilir.

OW geri gelirse olacak şey şu, herkes ZORUNLU olarak hilelerini gizlemeye başlar. Gizlemeyenler ban yer ve sana telafi verilir oynadığın maç için. Vaclive ise sadece geçici ban atıyor ki o banın güven faktörüne, ne bileyim parana, profiline hiç bir etkisi yok. Süreyi bekle geri MM gir oyna.
Skin almak derken zaten para yatırmayı kastediyorum. Para yatırmadan skin gökten inmiyor ki; illa yatırman gerekiyor, he drop falan diyebilirsiniz ama onu kastetmiyorum, illa para yatıracaksın bu Steam'e.

Valorant anticheati kadar illet bir şey yok ne Linux desteği var ne eski Windows desteği var Windows 11'de TPM Secure Boot UEFI şart koşuyor normalde burada küfürler yağardım vanguarda ama kurallar izin vermiyor inşallah Riot Games batar Valve kraldır ya.
Vanguard çalışıyor bu arada. LoL scriptlerinin çoğunluğu öldü gibi bir şey. Bir maç girdin tık ban yiyorsun. Hatta maç girme lobide 30 40 dakika bekle yine ban yiyorsun. Vanguard aşırı gelişti.

Ancak evet, AŞIRI gereksiz şeyleri de var. Mesela on demand açmak istersen 6 maddelik mi ne bir şeyi yerine getirmen lazım. E arkadaş eski sistem kullanan var, modifiyeli ISO kullanan var, var da var. Bende hiç biri açık değil. Secure boot'u açarsam ekrana görüntü gelmiyor mesela, neden? vBIOS dosyam orjinal değil de ondan.

@avkila.tech dedikleriniz doğru, güven faktörümü skin alarak yükselttim. Ardından birkaç maçta rapor aldım. Takıma gelen hile yüzünden veya boş rapor, 2 gün sonra yine kırmızı oldum. Üstelik 5K saat Faceit 10 level hesap, 100 saat oynamadık bu oyunu. :hehehe:

OW geri gelirse olacak şey şu, herkes ZORUNLU olarak hilelerini gizlemeye başlar. Gizlemeyenler ban yer ve sana telafi verilir oynadığın maç için.
En azından bu olsun yani en azından legit oynamaya çalışsınlar falan, insanların her maçına bunny yapıp SSG ile base'e gelip tüm takım ölmesin mesela. Duvar izlesen OW'den ban yesin, bize de telafi verilsin. Zor değil ki, yapılabilir yine.

CSGO'nun her dönemini oynadım ama CSGO'da ben bu kadar hile hayatımda görmedim. Global rank'a kadar MM oynamışım, legit gelenler oluyordu ama böyle bir şey yok; oyun Wolfteam'e döndü.

@avkila.tech dedikleriniz doğru, güven faktörümü skin alarak yükselttim. Ardından birkaç maçta rapor aldım. Takıma gelen hile yüzünden veya boş rapor, 2 gün sonra yine kırmızı oldum. Üstelik 5K saat Faceit 10 level hesap, 100 saat oynamadık bu oyunu. :hehehe:

En azından bu olsun yani en azından legit oynamaya çalışsınlar falan, insanların her maçına bunny yapıp SSG ile base'e gelip tüm takım ölmesin mesela. Duvar izlesen OW'den ban yesin, bize de telafi verilsin. Zor değil ki, yapılabilir yine.
Valve ne zamana kadar oyunu iyileştirmek için bir adım attı ki.

Bu arada saat, rozet, faceit, cart curt bir etkiye sahip değil. SADECE para bir etkiye sahip. Ne güzel, değil mi?

Bu arada saat, rozet, faceit, cart curt bir etkiye sahip değil. SADECE para bir etkiye sahip. Ne güzel, değil mi?
Valla çok saçma, bence bu dediklerinizin bir etkiye sahip olması gerekiyor. Yıllarca boşuna mı oynadık? Sen, ben gibi insanlar emek verdi, rozet aldı, saat kastı, Faceit açtı, kastı; karşılığında 500 dolara kelebek alan eleman hilesiz oyun oynuyor da ben neden oynayamıyorum.

Valla çok saçma, bence bu dediklerinizin bir etkiye sahip olması gerekiyor. Yıllarca boşuna mı oynadık? Sen, ben gibi insanlar emek verdi, rozet aldı, saat kastı, Faceit açtı, kastı; karşılığında 500 dolara kelebek alan eleman hilesiz oyun oynuyor da ben neden oynayamıyorum.
Ben uğraşmadım, ben de hile kullandım ve kullanıyorum ancak güven faktörü rezil hesaplarda oynuyorum. Zaten tüm oyuncularda hile oluyor, olmasa bile takımında oluyor.

Ha ona bakılırsa benim şu anda kullandığım hileler CS:GO'nun eski 2020, 2023, 2018 gibi gibi sürümleri için olanlar. CS2'de bi external kullanıyorum o kadar. Ara sıra girip eğleniyorum çıkıyorum ki zaten maçların çoğunluğu spinbot geliyor external ile de spinbot dövmen imkansız.

Vanguard çalışıyor bu arada. LoL scriptlerinin çoğunluğu öldü gibi bir şey. Bir maç girdin tık ban yiyorsun. Hatta maç girme lobide 30 40 dakika bekle yine ban yiyorsun. Vanguard aşırı gelişti.

Ancak evet, aşırı gereksiz şeyleri de var. Mesela on demand açmak istersen 6 maddelik mi ne bir şeyi yerine getirmen lazım. E arkadaş eski sistem kullanan var, modifiyeli ISO kullanan var, var da var. Bende hiçbiri açık değil. Secure Boot'u açarsam ekrana görüntü gelmiyor mesela, neden? VBIOS dosyam orijinal değil de ondan.

Nasıl çalışıyor hocam çalışsa bile banlıyor ki Valve en azından Linux'u adam yerine koyuyor neymiş Valorant düşük bilgisayarda sorunsuzmuş aynen kanka Windows 10 desteği kesilsin bakalım Valorant'ın Vanguard'ın eski PC klackamı Microsoft ve PC üreticileri ile anlaşmalı olduğunu düşünmeye başladım artık Riot Games'in.